Şimdi Ara

Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Savunmaların zor olanlarını yükselttim kolayları sizde 5 insaatcı bulunmakta ayrıca taşta var içinde şuan 1 okcu kulesi de 11. seviye olmakta Köyün fiyatı hakkında 200tl nın üstünde istiyorum en yüksek teklifi verene satmayı düşünüyorum.

Ödemeyle ilgilide öncelik İstanbul da(Gaziosmanpaşa-Bayrampaşa) görüşmeli satmayı düşünüyorum olmazsa kredi kartı, posta vb. ödemelerde geçerli olur.

İletişim için whatsaap veya telefon numaramı öğrenmek için pm atabilirsiniz.

Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !! Satılık TH9 Köy İhtiyactan Satıyorum !!

• GÜNCEL!! TEKLİF VERİN SATICAM ACİL 200 ÜSTÜ ŞART DEĞİL TEKLİF YAZIN
  • BEYLER GÜNCEL FİYATI 200 TL ALACAK VARSA SATIYORUM HEMEN ALICAK ÇIKARSA DAHA UCUZADA VEREBİLİRİM KÖYDE GELİŞME OLMUŞTUR 3 OKCU KULE KARAIKSIR DEPO YUKSELTILMISTIR
  • Rüzqaar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar hocam köy gayet güzel duvarlar olsun savunma olsun ama bence fiyat biraz fazla oyunda emeğinin karşılığını hiçbizaman alamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesdeneme123 kullanıcısına yanıt
    siz teklif verin pazarlık payı vardır
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Silahlar [SATILDI]
    11 yıl önce açıldı
    Satılık Envanter
    6 ay önce açıldı
    Alınık ve Satılık itemler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.