Şimdi Ara

[SATILIK] TH11 171 LEVEL 27/38/14 HEROLU HESABIMI SATIYORUM ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bırakma kararı aldığım için ilk çıktığı andan itibaren başladığım coc hesabımı satıyorum arkadaşlar.Bu hafta 2 senelik klanımını da satmış bulunmaktayım.Hesabın küfür hakaret yada hile ile ilgili herhangi bir cezası bulunmamaktadır,tamamen emekle bu seviyeye getirilmiştir.Köy resimlerde görüldüğü gibi full'e yakındır.Duvarların büyük çoğunluğu 10. seviyede ve isim değiştirme hakkı bulunmaktadır,ciddi alıcılar mesaj yoluyla ulaşabilirler.Çanakkale'de ikamet etmekteyim önceliğim elden teslim etmek,farklı şehirlerdeki alıcılar için önce havale sonra devir şeklinde satışı gerçekleştirebilir.Düşünen arkadaşlar için köyün fiyatı 650 lira,iyi forumlar.

[SATILIK]  TH11 171 LEVEL 27/38/14 HEROLU HESABIMI SATIYORUM ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatore17 -- 29 Ekim 2016; 2:34:09 >

• Hayırlı satışlar hocam, 3 inşaatçı ile köyün bu seviyelerde olması yılların emeği olduğunun göstergesi gibi :)
  • Evet hocam millet inşaatçıya yatırırken ben kışlalara yatırırdım tüm taşları inşaatçıyı dolduramadıktan sonra bi anlamı yok:) Teşekkür ederim yorum için.
  • Güncel.
  • Fiyatı takipteyim
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.