Şimdi Ara

SATILIK TF2 CS:GO ve DOTA 2 Keyleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam bölümünde konumu bilenler biliyor sanırım.Bilmeyenler için keylerle ne yapılacağı konusundaki konum şurada mevcut okuyabilirsiniz.Sabit olarak 1 KEY'i (vereceğim key dota 2 key) 1.9 dolardan alabilirsiniz benden.Daha önce pek çok insana satış yaptım steam konusundan sanırım bazıları referans olacaktır bana ayrıca steam profilime de bakabilirsiniz.Bu keylerle oyun içi eşya alabileceğiniz gibi gift oyun da alabilirsiniz.Nasıl yapılacağı konumda yazılı örnek olması açısından 2 kopya cs go 5 key yani 22 tl ye mal etmek mümkün üstelik başkasına bağımlı olmadan risksiz bir biçimde.Sözün özüne gelirsek;

1-9 KEY 1.9 USD (tane)
    10-20 KEY 1.85 USD (tane)
    20-50 KEY 1.8 USD (tane)
    50+ KEY 1.78 USD (tane)

çok toplu alımlarda sorabilirsiniz.Elimde toplamda 700 civarı key var dağınık olarak.100-200 keylik alımlarınızı anında yapabilirim kalanlar için 1 gün süre isterim itemleri satıp gerekli keyi sağlarım size.

Yani fiyat 4.3-4 tl arası.

Şu anda dükkanda key 2.49 markette ise 2.35 usd bunu hatılatırım.Konumu baltalayacak arkadaşlar varsa pm den baltalasın mümkünse.Yok falancanınki şuna satıyor yok şu rustan şuna aldım diyenlere saygılarımı iletiyorum ordan alsınlar tutan yok.Webmoney'e ve paypala vereceğiniz komisyonlar ve kartınızdan çekilecek abartı paypal çeviri kuruyla daha ucuza mal edebiliyorsanız ne mutlu size.Yani özetle beni kandırma ihtimaliniz yok ben 3 yıldır bu işin içindeyim kendim alırken bile komisyonsuz 60 rubleden hariç aldığımı hatırlamıyorum ki size 2.5 tl den webmoney satan adamlardan yediğiniz kazık dahil değil.Özetle isteyenler tanesi 4.5 tl den ruslardan alabilir saygı duyarım.

Bunların dışında elimde Tomb Raider COLLLECTION ve Deus Ex COLLECTION var gift olarak.Sırasıyla 5 ve 4 key ikisi.

Bunun dışında daha değersiz tf keyleri isterseniz 1:1 orandan ya da daha değerli cs go keylerini 6:5 orandan alabilirsiniz.

ELDEN isteyenler oldu İstanbul ve Ankara içi elden satabilirim.Minimum 50 key olması durumunda tabii ki.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordo_BERE -- 2 Şubat 2014; 19:22:04 >

• kendisinden aldım güvenebilirsiniz market fiyatından çok ucuza veriyor
  • Bu gün arkadaş ile alışveriş yaptık ilgili ve güvenilir satıcı çekinmeden alabilirsiniz.
  • Acaba sizin belirlediğiniz oyunları değilde kendi istediklerimizi 1 adet alabilir miyiz

SATILIK TF2 CS:GO ve DOTA 2 Keyleri
  • Hocam Valve Pack var mı? Mesajlarınıza bakar mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.