Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Tertemiz Lumia 1320 (1520 ile takas olur) Satın Al 4 Ocak 2016 07:25 1 1 Satılık Tertemiz Lumia 1320 (1520 ile takas olur) Geçtiğimiz yaz 2. el aldığım Lumia 1320 telefonumu daha üst modeli olan 1520 almak için satıyorum. Ürünün garanti belgesi yok ama Lumia destek sayfasından IMEI ile sorgulattığımda "garanti kapsamında" olduğunu söylüyor. aldığımda kapağı çatlak olduğundan 550 tl ye almıştım. Orjinal kapak aldım kutusu mevcut sadece garanti belgesi yok. 450 tl ye satıyorum. İstanbul içi elden teslim yapabilirim. Cihaz temiz özellikle hiç tamir olmamış olmasından dolayı almıştım. 450 tl ye alınacak bir android cihazdan defalarca üstün bir cihaz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Tertemiz Lumia 1320 (1520 ile takas olur) SATILIK Casper nirvana A15HE notebooktan çıkan A15HC anakart, 320gb notebook hdd, klavye takımı Core 2 duo Sistemimden çıkanları satıyorum(Anakart-CPU-RAM-Ekran kartı)