Şimdi Ara

Satılık tertemiz Garantili 40gb GT5 paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol tertemizdir sadece 2 oyun bitirdim hatta biri bitmedi.4 aylık genelde yattı oyunları pahalı olduğu için.
    Gt5 paket içeriği ile verilecektir peki nedir bu içerik.
    40gb pal konsol
    gt5 oyun
    1 siaxis kumanda(yanında şarj kablosu)
    ps3 elektrik kablosu
    ps2dede olan görüntü aktarma kablosu
    kullanma klavuzu falan filan...
    garanti belgesi vardır.
    takas için mesaj atmayın acil para ihtiyacından satılıktır..
    iyi günler
    edit:oyoyoy böyle hataya nasıl düştüm pardon fiyat 650 ytl pazarlıksız bu fiyat.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 16 Ekim 2008; 20:31:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat ?
  • pm atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş o yüzden buraya yazıyorum.Gt5 e 40 lira veririm.Kabul edersen pm at
  • ps3 gt5 paket olduğu için bozmak istemiyorum satılmasında rol oynayabilir.

• nerden aldın ps3 u. garantı belgesı faturası fotografı varmıdır
  • izmirde tanııdğın varmı?
  • metrodan aldım faturasını bulamadım ama garanti belgesi mevcut(alıcı fatura mühim derse onu bulmayada kasarım ama gerekli olan garanti belgesi bildiim)

izmirde bu işi yaptırcak tanıdık yok ya siz ürünü aldıktan sonramı ödeme yapmak istiyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 16 Ekim 2008; 21:45:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mümkünse evet bu bi arkadaş oyunu istemiş bende o oyun var. eğer kabul edersen oyunu ona aleti bana sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 16 Ekim 2008; 21:53:24 >
  • sizinankarada tanıdık varmı gelip evde deneyerek alabilir aslında

• keşke olsa zaten. hemen yönlendiridim. konoslu oyun salonuma alıyorum yeni açtım sayılır. talep çok o yüzdeen alıyorumhttp://forum.donanimhaber.com/m_24738623/mpage_4/key_//tm.htm#27217506 buda konusu. imzamda alış veriş yaptıklarımda var. eğer senin içinde uygunsa dediğim gibi oyunu diğer arkadala sat konsol için sana 620 veriim 10 ytl fazla olsun iki kişi ile uğraştığına deysin. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 16 Ekim 2008; 22:07:42 >
  • aslında güzel teklif ama alışverişler hep önce ödeme sonra kargo şeklinde olduğu için bende o şekilde yapmayı düşünüyorum.
    eğer istersen referans bulabilirim bende, eğer bakarsan epey eskiyim bu forumda şimdiye kdr da çok alışverişim oldu.

• tam tersi de olur hocam neden olmasın. bu insanların birbirine güveni ile alakalı. yanlış anlama şimdi benim 10 tane referansım var dükkanınm var dükkanımın resimleri var bu dükkan dışında 1 internet cafem var. bunları neden yazıyorum, yani 600 ytl için adam dolandırcak biri değilim. imzamdaki insanlarla yüz yüze görüştüm mekanıma gelediler. hatta brtana eskişehirden geldi ondan tam 5 kasa 5 lcd monitör aldım. pm atıp sorabilirsin. illa önce para dersen saygı duyarım. hayırlı satışlar
  • PM ATTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: backdraft

PM ATTIM

yanlış kişiye attın
  • OYUNSUZ FİYATINIZ NEDİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.