Şimdi Ara

SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler.telefonumun fatura tarihi 2010 un 7. ayıdır.garanti süresi içerisinde iki kere değişime gitmiştir.ilk ikisi sıkıntı çıkarmıştı ama bu cihazı 2 senedir en ufak dahi hiç bi problem yaşamadan kullandım.resimlerinde göreceğiniz üzere emsallerine göre çok çok iyi durumdadır.yazılımsal donanımsal hiç bi problemi yoktur.kilit tuşu biraz yumuşak basmaktadır ama hiç bi önem teşkil etmiyor.çalışmayan hiç bi aksamı bulunmamaktadır.yanında kutusu şarj aleti ve faturası verilecektir.

satma nedenim bis paketi kullanmıyorum, interneti de dokunmatik gibi kullanamıyorum.dolayısıyla daha üst bi cihaza geçmek için satıyorum.dosta gidicek cihaz dedikleri tam olarak bu cihaz işte.

resimler aşağıdadır.

fiyat olarak 200 lira düşünüyorum.
    cihazı ankara eskişehirden elden verdirebilirim.sanalpazar ilanı açabilirim yada önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim

tel no:05065329197 yada pm den de ulaşabilirsiniz

SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD SATILIK TERTEMİZ FATURALI KUTULU BLACKBERRY 9700 BOLD
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurush -- 19 Mart 2014; 18:18:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.