Şimdi Ara

satılık temiz ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba satılık playstation (3) 320 gb temiz slim, iki kol bir HDMI (gold) kablo , oyunlar : watch dogs , call of duty (ghosts) , call of duty (modern warfare 2) , assasin's creed (revelations) , God Of War (ascension) , Battlefield (4) .fiyat 600-700 arasi düşünüyorum ciddi alicalarla birşeyler anlaşabiliriz , foto/almak isteyen özelden mesaj atabilir . (hiçbir sıkıntısı yoktur isteyene test eder gösterebilirim satma sebebim ise telefonum yok bir iphone almak istiyorum biliyorsunuz iphone larda cok pahali ve ogrenciyim okadar parayi hemen toparlayamam ps3 umu satayim dedim (4). ) not: garanti süresi bitmiştir ben kendim almanyadan 0 ürün olarak media markt dan almıştım . ps3 orjinal kırık deildir. hiçbir ariza sıkıntı yoktur kollardada psa3 dede sadece kollar DOĞAL olarak eski hafif ama ikinciyi bi ara biri kirilmişti yeni sifir aldim yani biri kullanilmis digeri alali 1 ay oldu . test felan ettirebilirim isterseniz video ceker atarim veya elden alicaksaniz test olarak gosteririm işte .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ps3 Slim 160 gb temiz.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.