Şimdi Ara

Satılık Temiz Nexus 7 32GB Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet 32 GB Wifi Nexus 7 (3G yok) bulunuyor. Migrostan alınmıştır. Temiz kullanılmıştır. Yanında 360 derece dönebilen siyah çanta hediyemdir. Fiyat 340 TL olup sondur. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz direk fiyatı düşük ve sabit tuttum. Bu fiyata piyasada anca 3.parti markalar bulunuyor. Elden teslimat veya buradan parayı havale-eft yapıp kargo ile gönderebilirim. Google'in resmi tableti olduğu için yazılım desteği sağlam olup tablet gerçekten kullanabileceğiniz en iyi android tabletlerdendir.

Not: Ekranın üzerinde jelatin bulunuyor. Dolayısıyla ekranın sağ alt tarafında biraz baloncuk oluşmuştur. Tablet daima ekran koruyucu jelatin ile kullanılmış olup kılıfında muhafaza edilmiştir.

Not: Rom yüklendiği için garantisi devre dışı kaldı. Şu an üzerinde stok yazılım bulunuyor. Rom silinmiştir.

Yanında vereceklerim
    Nexus 7 32GB Wifi tablet
    Sarj Cihazı
    Orijinal kutusu

İstanbul / Esenler içi elden teslimat yapılır. Diğer illere kargo ile yollayabilirim.

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 26 Ağustos 2014; 13:42:31 >

• Hocam benim tablet ayni model 32 gb. Sarj aletim dun bozuldu bulamadim sarj aleti kusursuz ise ve satmayi plamnlarsan pm atarsaniz konusalim.( Eger cihaz yakin zamanda alinmis ise bataryayi da satin alabilirim. Fatura tarihine bakarak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaya1903

Hocam benim tablet ayni model 32 gb. Sarj aletim dun bozuldu bulamadim sarj aleti kusursuz ise ve satmayi plamnlarsan pm atarsaniz konusalim.( Eger cihaz yakin zamanda alinmis ise bataryayi da satin alabilirim. Fatura tarihine bakarak)

Yok hocam zaten batarya ve sarj cihazını size satsam cihazdan ne kalacak ki? Tableti olduğu gibi satıyorum. Çin malı batarya tahtakalede bulabilirsiniz.
  • Pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI- iPhone 7 plus 32gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.