Şimdi Ara

***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Iphone 3g 16gb Sürüm: 4.2.1 Baseband:06.15.00 Jailbreakli Yurtdışı kayıtlı tüm sim kartlarla çalışır.
    2 usb data kablosu şarj aleti verilecektir.Kulaklık yok.

Telefonun sadece küçük bir sorunu var; 3g şebekesi bulunan bölgelerde sorunsuz olarak kullanılıyor, ne vakit edge'e geçmeye çalışırsa geçiyor fakat 2-3 dk sonra hat kendiliğinden gidiyor kısa bir süre sonra tekrar buluyor.Ben ankara içinde kullandığım için 3g açık kullanıyorum ve şebeke sorunu yaşamıyorum çünkü heryerde 3g var artık.Sorun nedir yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum.Fiyatı o yüzden makul tutuyorum.Diğer her türlü özelliği çalışmaktadır, inceleyip alabilirsiniz.

Pazarlıksız,takas düşünmüyorum nakit son fiyat 350TL. Lütfen şu kadar olur mu diye pm atmayınız. Ankara içi elden satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atarsa detayları konuşabiliriz.
    www.sanalpazar.com/Iphone-3g-16gb-Yurtdisi-Kayitli-Jailbreakli__isp2423724
    Resimler;
     ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL***

***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL*** ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL*** ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL***
     ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL*** ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL*** ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL***
     ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL*** ***Satılık Temiz Iphone 3g 16gb 350TL***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 19 Ocak 2012; 1:16:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 14 Ocak 2012; 18:02:28 >

• Çok iyimiş elden alışveriş yapma şansım olsa cihaz benimdi diyebilirim..gün bitmeden satılır büyük ihtimal.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

Çok iyimiş elden alışveriş yapma şansım olsa cihaz benimdi diyebilirim..gün bitmeden satılır büyük ihtimal.

3g olmayan yerlerde cihaz stabil çalışmayacak.
  • p.m. attım ama geri dönüş yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34ayhan

p.m. attım ama geri dönüş yok

Pm ulaşmadı bana tekrar atar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm acil cevap bekleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.