Şimdi Ara

satılık telefonlar 8910,8850,w800i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonlarımı satıyorum telefonların hepsi çok temizdir.w800i genpa garantilidir ve tüm aksesuarları mevcut kutusuyla gönderilecektir.telefonları gittigidiyor da da satışa sunmuş bulunmaktayım.İlgilenen arkadaşlar için burayada ekliyorum.Fiyatları aşağıda yazıyorum.Lütfen çok istiyosun,o kadara satamazsın tarzında mesajlar atmayın.Ciddi alıcılar için fiyatlarda pazarlık olabilir,pmden mesaj atabilir veya notyet_@hotmail.com adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

fiyatlar: nokia 8910: 120ytl
    nokia 8850: 90ytl
    sony ericsson w800i: 620ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 10 Haziran 2006; 21:36:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 8850

• w800i

• Hayırlı Alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 10 Haziran 2006; 21:54:05 >
  • hocam 8850 ye talibim.. ama hngi şehirdesin.. ve telefon sorunlumu onu dürüstçe söle.. pm attım bu arada...
  • w800i kaç aylık acaba
  • arkadaşlar PM ler cevaplanmıştır.8850 ve diğer telefonların en ufak bir sorunu yoktur.Halen kullanmakta olduğum cihazlar 8850 ninde 8910 unda asansörü,titreşimi,hoparlörü,mikrofonu,..... sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Değişen hiç bir parçaları yoktur ve tamamen orjinaldir.Sadece bataryaları orjinal değil çelik bataryadır.
    w800i 6 aylık cihazdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yer neresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonal -- 13 Haziran 2006; 9:37:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.