Herkese merhaba, yeni telefon aldığımdan elimdeki emektarları satıyorum.İlanı dikkatli okuyun her detayı yazacağım.İsteyene ilerleyen vakitte resimde atılır.
// 5800 //
Kutu garanti fatura yok.4 senelik cihaz.Sadece orjinal şarj aleti mevcut.Ekranı cepte kırıldı ve yan sanayi bir ekran ile değiştirildi.Dokunmatik panelin değişmesi gerekiyor kablosu kopuk durumda şuanda.Bataryası iyi durumda 2 günü aşıyordu son kullandığımda (yaklaşık 1 ay önce) Kırmızı çizgili renkte olan modeldir.Kasası çok iyi durumda değil.Çalışırken sadece ekran filmi vardı kılıf vs hiç kullanmadım.Çizikler ezikler mevcut yani.Wi-fi ve bluetooth bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
Fiyat:50 TL İnternet üzerinden kargo dahil 15 liraya dokunmatik panel alarak kullanabilirsiniz.Tüm bu sıkıntılara rağmen 1 sene kullandım arama yapma, resim çekme, müzik dinleme, facebook twitter gibi fonksiyonları bana yetiyordu.
// W810i //
Bu cihazıda şuan ben kullanıyorum.Çalışma olarak en ufak sorunu yok.5 senelik cihaz o nedenle kutu fatura haliyle çöp oldu gitti.1 gb hafıza kartı içindedir.Tuşlarında soyulma var bi hayli ve ek olarak telefonun arka kapağı k750i kapağıdır.Arka kapak çok eskidiği için bozulan k750i telefonumun arka kapağını takmıştım çokta şık oldu.2 adet orjinal şarj aleti ve data kablosu ile verilecek.