Şimdi Ara

Satılık Teknosa iade çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Elektronik #Teknosa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut notebook um garanti kapsamında 30 iş günü içinde teslim edilmediği için iade çeki aldım .
    Hediye çeki değildir bu yüzden direk olarak tutar bedelinde ürün alabilirsiniz .
    Hediye çeki miktarı : 2199 TL . (taksitli)
    Yanında taksitli yazdığı için telefon alınamıyormuş. Telefon dışında bütün ürünlerde kullanabilirsiniz. İndirimli ürünler dahil.
    Çekin geçerlilik süresi 01.12.2017 ye kadardır. yani 1 sene geçerli.
    Ayrıca ürün alacak olan kişi alacağı ürünün faturasını kendi üzerine kestirebiliyormuş bizzat sordum . Ürün kendi adınıza faturalı olacak.

İZMİR içi ikamet edenler varsa sabahtan veya akşam işten çıktıktan sonra beraber gideriz istediğini alır bana nakit olarak verir .
    Nakit olarak 2000 tl ye satıyorum. Yani zaten alacak olduğunuz bir ürün için 200 TL lik bir indirim çeki kazanmış gibi olacaksınız.
    Lütfen indirim istemeyin .2017 başında herşeye zam gelecek bu yüzden özellikle oyun bilgisayarı tv gibi ihtiyaçlarınız varsa bu bir fırsat.
    Değerlendirmek size kalmış.
    İzmir Balçova da çalışıyorum. Balçova teknosa şubeden alım işlemini yapabiliriz .
    Sadece İZMİR içi vericem. (İnternet üzerinden yapılan alışverişte geçmiyor denedim .)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilir arkadaş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa İADE ÇEKİ
    11 yıl önce açıldı
    TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.