Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIKWestern Digital 80GB IDE disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILIK/TAKASLIKWestern Digital 80GB IDE disk

SANAL PAZAR TAKSİT İMKANI BURAYA TIKLA
    Ürün Hakkında Bilgilendirme

Model NO : WD800JB
    HDD, CAVIAR, 7200RPM, 8MB, 80GB
    Rotational Speed: 7200rpm
    Cache Buffer: 8MB
    Average Seek Time: 5.5ms
    Memory Capacity: 80GB

Takas seçeneği için sadece 1gb DDR400 ram ile olabilir. ( Takas esnasında kargo ücretini herkez kendi kargosu için öder)
    Kusuru Yada Problemi bulunmamakta
    Garanti yok
    Fiyat 35TL
    Kargo Alıcıya Ait.
    İletişim DH Özel Mesaj yada 0 542 614 59 70 nolu telefondan ulaşabilirsininiz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 4 Nisan 2012; 0:33:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu ne ssd galiba daha dun 160 gb ide 40 tl aldım forumdaederı 25 tl kusura bakmada 50 tl vatan bilgisayarı geçtınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsuSGamers

bu ne ssd galiba daha dun 160 gb ide 40 tl aldım forumdaederı 25 tl kusura bakmada 50 tl vatan bilgisayarı geçtınız

Serbest piyasa koşulları hocam isteyen istediği fiyattan ürünün satabilir satışa sunabilir ciddi olanlar ile zaten fiyat üzerinde anlaşılır ayrınca istek ve önerileri özel mesaj yoluyla bildirmeniz rica olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

bu ne ssd galiba daha dun 160 gb ide 40 tl aldım forumdaederı 25 tl kusura bakmada 50 tl vatan bilgisayarı geçtınız

Serbest piyasa koşulları hocam isteyen istediği fiyattan ürünün satabilir satışa sunabilir ciddi olanlar ile zaten fiyat üzerinde anlaşılır ayrınca istek ve önerileri özel mesaj yoluyla bildirmeniz rica olunur.

serbest piyasa vs. terimleri tarafına yontmanın EN İYİ ÖRNEKLERİNDEN -
    80gb IDE lerin SERBEST PİYASASI 20 ile 29 TL arasındadır - üstü SERBEST ölçüde kesilmiş kazıklardır -
    İyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

serbest piyasa vs. terimleri tarafına yontmanın EN İYİ ÖRNEKLERİNDEN -
    80gb IDE lerin SERBEST PİYASASI 20 ile 29 TL arasındadır - üstü SERBEST ölçüde kesilmiş kazıklardır -
    İyi satışlar

Sonuç itibariyle zorla kimseye birşey satılmıyor ki ürünün fiyatını 35TL'yektim zaten alıcı arkadaşlada 3-5TL daha inidirim yapılır dediğiniz fiyata gelir Serbest piyasa terimleri olmasaydı şuan aktif olarak foruma yapışmış ölücülerin istilasına uğrardık zaten bir hayli fazlalar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.