Şimdi Ara

SATILIK-TAKASLIK ZOTAC GTX660

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    EKRAN KARTI VATANDAN ALINMA KUTULU FATURALI 20AY GARANTİLİ GTX580 670 680 İLE TAKAS OLABİLİR

FİYAT: 400TL PAZARLIKSIZ KARGO ALICIYA AİT TAKAS TEKLİFLERİNİZİ PMDEN LÜTFEN

ürün link :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60901-10m-gtx660-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62094

SAYGILAR

BİLALEMRE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalemre83 -- 2 Mart 2013; 23:42:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • takip...
  • pm
  • pmler cevaplandı satış devam

• fiyat uygun bu fiyata alınabilecek en güzel karttır tam bir fiyat performans canavarı ayrıca soğutması ve seside çok iyi güç tüketimi müthiş crysis 3 full ayarlarda txaa akıcı bi şekilde oynatıyor düşünmeden alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

fiyat uygun bu fiyata alınabilecek en güzel karttır tam bir fiyat performans canavarı ayrıca soğutması ve seside çok iyi güç tüketimi müthiş crysis 3 full ayarlarda txaa akıcı bi şekilde oynatıyor düşünmeden alınır

soğutma konusunda, referans tasarımdan çok daha iyi....

milletin öve öve bitiremediği, referans tasarım dahi olsa "çok kaliteli" dediği eVGA ile karşılaştırması:

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1570/pg17/nvidia-geforce-gtx-660-overclocked-graphics-card-review-power-temps-noise-overclocking.html

eVGA' nın garantisi ve servisi iyiymiş A.b.d.'de...ilk sahibi için geçerli...

http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&id=700&pagenumber=17

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için tşk

• Bir şeyi merak ediyorum.
    Performans olarak bu kart mı daha önde yoksa atinin 7850 mi?
    yoksa ikisi birbiriyle kağışıyor mu?
  • gtx660 nerdeyse özel soğutuculu 7870ile aynı 7850 gtx660 tan yüzde 30 daha zayıf

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmustafademir

Bir şeyi merak ediyorum.
    Performans olarak bu kart mı daha önde yoksa atinin 7850 mi?
    yoksa ikisi birbiriyle kağışıyor mu?

hocam gtx660 7870 ile benzer performans gösterir 7850 den iyidir artı nvidia kart yani pişman etmez
  • quote:

fiyat uygun bu fiyata alınabilecek en güzel karttır tam bir fiyat performans canavarı ayrıca soğutması ve seside çok iyi güç tüketimi müthiş crysis 3 full ayarlarda txaa akıcı bi şekilde oynatıyor düşünmeden alınır

Crysis 3'ü 1920x1080 de full ayarlarda ASUS 7950DC2 Top edition ile ben oynayamadım. Söz konusu kartta nasıl oynanıyor merak ediyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

quote:

Crysis 3'ü 1920x1080 de full ayarlarda ASUS 7950DC2 Top edition ile ben oynayamadım. Söz konusu kartta nasıl oynanıyor merak ediyorum.....

valla msaa yı txaa1 yap çatır çatır oynarsın

• quote:

quote:

quote:

txaa1 de oynadıktan sonra zaten 7950 kullanmanın gereği var ki :) sizin ki gibi 660 iş görür pekala....

• quote:

quote:

quote:

quote:

txaa1 de oynadıktan sonra zaten 7950 kullanmanın gereği var ki :) sizin ki gibi 660 iş görür pekala....

660 Tİ AYARINDA KART 7950 HOCAM ÇOKTA Bİ FARK YOK ASLINDA ZATEN ATİNİN DESTEKLEMEDİĞİ Bİ TEKNOLOJİ TXAA İSTESENDE OYNATMAZ

• 7950 660 ayarında ha :) Tamam kardeş sen öyle bil.....
    Selametle...
  • quote:

7950 660 ayarında ha :) Tamam kardeş sen öyle bil.....
    Selametle...

660 değil 660 ti arada fark var
  • Biraz teknik konudan bahsedeyim bilginiz olsun;

1920x1200 ayarında oyun 60fps ile çalışırken FullHD destekleyen LCD HDMI kablosu ile bağlayıp 1920x1080p çözünürlükte 40fps çalışır. 1080p standardı girince devreye bütün physx efektleri ful açılır. Mafia oyununda bunu deneyebilirsiniz. 1920x1200 veya daha üzeri çözünürlükte yapılan testlere itibar etmeyin. Ekran kartı 1920x1080p fullHD yada 1280x720p HD çözünürlükte tüm efektleri açıyor ve mutlaka LCD'ye HDMI kabloso ile bağlamanız gerekiyor. Ben 107 ekran LCD TV'de oynuyorum, masaüstü monitörümde 22inch LGm227wdp FullHD ve HDMI kablosu ile kullanıyorum acayip kaliteli gösteriyor.
  • bilal bey kartın resimlerini koyarsanız satışınız daha çabuk yapabilirsiniz .. (kart , kutu , fatura vs. vs. )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.