Şimdi Ara

SATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Xiaomi Model #Mi 10
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürüne kontrol amaçlı hat takıldı Kayıt Yapılıp Verilecektir Şu Anda Bootloader kilidi açılıyor. Telefoncu bir arkadaşımdan aldım fatsadan güven konusunda şüpheniz olmasın herkesin yeri belli telefon şu anda işyerinde zaten isteyene oranın da telefonu verilir görüştülür. Orjınal şarj aleti yok yurtdısından kutusuz şekılde geldı orjınal kılıfı var orjınal şarj aleti fıyatı aşağı yukarı bellı çok ısteyen olursa şarj aleti alınır yada fıyattan dusulur kaliteli hızlı şarj yapan aynı nıtelıkte bır şarj aleti ile verılecektır. Lütfen kayıt yapılamayan modellerle karıştırmayın herhangi bir kayıt sorununda daha sonra ürünü iade edebilirsiniz. Firmanın internet sitesiwww.mobileteknik.com iletişim bilgileri mevcut isteyen arayıp bilgi alabilir.

İphone grubu garantili temiz cihazlarla veya değerinde laptop ile takas olur. önceliğim laptop.

SATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLISATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLISATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLISATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLISATILIK--TAKASLIK- XİOAMİ Mİ 10 8/256 GLOBAL KAYITLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makroblg -- 22 Ekim 2020; 15:57:46 >

• Güncelll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat yazmayimi unuttunuz, benmi goremedim bilemiyorum. Dusunulen rakam nedir?
  • White-Night W kullanıcısına yanıt
    Evet kusura bakmayın kimse yazmayınca da görmemişim 5000 tl ye satmayı düşünüyorum iphone grubu ile takas olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncellll takas tekliflerine açığım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.