Şimdi Ara

Satılık takaslık xbox,dreamcast,GBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satma sebebim çoğunun birçok oyunun bitirmem.

SATILIK XBOX

VERSIYON 1.4 ORJINAL İÇİ KURCALANMAMIŞ ÇİPSİZ/40GB MAXTOR HDDLİ/YANINDA PS2 KOLU BAĞLAMAK İÇİN ÇEVİRİCİ/SPLINTERCELL VE CHRONICLES OF RIDDICK ORJİNAL OYUNLARI VE UÇLARI ALTIN KAPLAMALI ORJINAL SCART KABLOLARI İLE....(SADECE OYUNLARIN FİYATLARI E-BAYLERDE YAKLAŞIK 100 DOLARDIR ARAŞTIRABİLİRSİNİZ).Ps2 çeviricisi ile kullanmak için 1 adet wireless gamepadde hediyem(air marka). Media Center kuruludur mp3lerinizi divxlerinizi izleyebilirsiniz.

TEK BAŞINA FİYATI 140 YTLDİR

SATILIK SEGA DREAMCAST
    SEGA DREAMCAST KONSOL+3 ADET JOYSTICK+2 MB MEMORY CARD+50 adet boş cd.
    TEK BAŞINA FİYATI: 150 YTL(PAZARLIKSIZDIR)

Satılık GBA(pil kapağı yok ama pil kısmı kapaksız kullanımda sallasanız dahi dusmeyecek sekilde tasarlanmıs) yanında 3 adet oyun orjinal rayman 3, yugioh,super marip 3. Birde GBA larda aydınlatma iyi olmadığı için aydınlatma ekranı eklenmiştir kapaklı bir mekanizma gibi çok sık bir görüntüsü vardır. 70 ytl istiyorum.

Takas olarak psp,wii,xbox360 dan herhangibi birisi ile + para yada - para şeklinde olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm attım
  • Bu arada chip varmı diye sorulmuş ilk mesajda da yazdığım gibi yok ama verdiğim splinter cell orjinal oyun ile softmod yapabilirsiniz ben orjinal oyunları tercih ettiğim için uğraşmadım.
  • xbox bugun için rezerve edilmiştir satılmassa yarın romeo28 arkadaşımıza gönderilecektir. Dreamcast ve Gba'yı hala satmaktayım DC+GBA+para =psp şeklinde takaslara açığım. Tekliflerinizi pmden ulaştırın.
  • saol hayırlısı olsun kardeşim nasip
  • Dreamcast'in fotoları var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK PS2 Fat SHCP3000x
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK & TAKASLIK PS4 OYUN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.