Şimdi Ara

Satılık/Takaslık veya Taksitle Komple kasa + HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : AMD 3000+ (939 pin SPAW kodludur )
    Anakart : MSI K8N SLI Platinum nf250 chipset
    Ekran kart: Palit 6600GT 128MB
    Ram : Twinmos 2x512 DDR 400
    CD-RW : Samsung 52X
    HDD: Seagate 80GB 7200rpm
    Modem: Genesis 56K
    Kasa : Tornado 2716B 300W (loveco2001 arkadaştan aldım)

Fiyat : 200TL pazarlıksız - 220 TL pazarlıklı :)

Hediyesi : 15" Sony 100SX monitör

İşlemci ve ekran kartı ilk günden beri Zalman soğutucular ile kullanılmıştır.İşlemci üzerindeki stok fan yeni takılmıştır. Ekran kartının orijinal soğutucunu bulamadığımdan yerine Intel P3 fan taktım gayet başarılı soğutuyor. (orijinal soğutucusunu buldum onu da yanında vereceğim. Driver CDleri ve kitapcıkları SLI kablosu herşeyi tamamdır.

On board ses kartı sistemi kilitlediği için ( driver kurmak çözüm olmadı) bir yıldır PCI ses kartı ( çin malı ucuz bir şey) ile kullanıyorum, ses açısından problem yok ancak kasa ön bağlantılarını beceremedim.

Tek tek satmayı düşünmüyorum, tercihen İstanbul içi elden denenip görüldükten sonra satılacaktır. Diğer illere kargo alıcı tarafından olmak sureti ile yollayabilirim. Yine de denenip görüldükten sonra alınması satış sonrası yanlış anlaşılmaların olmaması açısından tercihimdir.

Takas sadece sıfır 2.5" / 500GB harici disk ile yapılabilir.Örneğinhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hxmu050dag52-2,5-500gb-s2-portable-kahverengi-usb-2.0-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?I_ID=37206. Bu şekilde 5/8/10 taksit yapma imkanı da vardır.

Saygılarımla,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsefer -- 30 Ekim 2009; 15:40:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.