Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz kullanıldıı garanti kartı mevcut orada faturalama tarihi 07/10/2013 yazıyor , teknosadan alınmış ama malesef fatura yok.
    Telefon kutu içeriği; kulaklık, şarj aleti, kitapları ve garanti kartı. Cihaz bana geldiği gibi vericem eksiksiz.

Aliminyum olduğundan dolayı köşelerinde kozmetik olarak ufak tefek aşınmalar var ama çok göze batmıyor arka kısımdaki kılcal çizikler gibi. Ön tarafı tertemiz jelatin vardı çıkardım yeni. Telefon temiz, resimlere bakabilirsiniz.

RESİMLER:

Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1  Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1  Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1

Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1  Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1  Satılık-Takaslık Temiz TR Sony Eurasia Garantili Mor Xperia Z1

Telefon sadece İstanbul içi elden satılıktır, şehir dışı malesef yok kargoyla göndermek istemiyorum akraba veya tanıdığınız varsa İstanbulda olabilir

Pazarlık yok fiyatım son 1200 TL

Satılmazsada kullanırım telefon çok güzel ilk başlarda boyutu büyük gelmişti ama zamanlada alıştım gibi,

Takas olur, ilk tercih Z1 compact olmak üzere beyaz iphone 5 64 gb da olur telefonumuda z1 compact almak için satıyorum her iki telefonlada takas olur kafa kafaya

Hayırlısı olsun...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar s4 ile takas düşünür müsünüz ?
  • malesef, belirttiğim telefonlarla olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.