Şimdi Ara

SATILIK - TAKASLIK Telefon Mp3 Kulaklıklar ve daha neler neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünlerin hepsi tarafımdan kullanılmıştır.
    Ürünler hem satılık hem takaslıkdır her türlü teklife açıktır.
    Kimisi bu forumdan arkadaşlardan satın alındı, kimisi eskiden beridir bende kimisi ise farklı forumlardan alındı.
    Sadece resimlerdeki faturalar var elimde malesef diğerlerini ilerleyen zamanlarda bulursam hali hazırda göndereceğim
    Hep alım yaptım ilk satışımdır hayırlı olsun diyelim :)
    Elden yada kargoyla ( önce para sonra mal ) satışına açığım
    Ürünleri teslim aldığınızdan itibaren 1 hafta içerisinde size teslim edildiği gibi teslim etmek şartıyla koşulsuz iade edebilirsiniz.
    Daha yüksek çözünürlükte fotoğraf yada faturaların taranmış halini isteyenler kalimor@hotmail.com adresinden iletişim kurarak isteklerini kendilerine göndermemi sağlayabilirler.

Fotoğraflar için buradan buyrun : İlana Ait Fotoğraf Galerisi

TELEFON
    Mpx 220 kahverengi, şarj cihazı ile birlikte
    Ürünü yurtdışından almıştım, ilk kayıt zamanlarında kayıt ettirilmek üzere başvuruldu işlemler tamam denildi ama ne zaman imeisini aratsam bilinmeyen telefon

gibi bir mesaj alıyorum ama sürekli kullanıyorum problem yaşamadım ( turkcell ve telsim ).
    BİR ARIZASI VAR ! satın alacak kişi yalancı bilsin istemem ufak bir arızası var telefonu sürekli kulaklık ile kullandığım için sürekli takıp çıkardım bir gün

bir çıkardım telefon sıkıldım artık kulaklık modundan çıkmam dedi :) o gün bugündür hiç kulaklık modundan çıkmadı. Servise verildi sadece arıza tespiti için,

problem büyük değil en kötü ihtimalle kulaklık girişini değiştiririz dediler masraf olarakda 25 ytl istediler ama 2nci bir mpx220 im var (GRİ) o yüzden

yaptırma ihtiyacı hissetmedim hala kulaklıkla kullanıyorum :)
    NOT : Data kablosu yoktur ( hiç gerekte yoktur )

Fiyat 180 YTL.

Mp3 Çalar
    Sansa C140 ( Eşim kullanıyor BAYANDAN :) )
    1 GB hafızası var
    Amerika romu yüklü
    Radyosu var
    Kısık ses problemi yok
    Kendi kulaklıkları duruyor ( ama sanırım bir tarafı kablo probleminden dolayı ses gidip geliyor malum hatunlar ve kulaklıklar )
    Data kablosu vs kutusu ıvırı zıvırı duruyor
    Forumdaki bir arkadaşdan almıştım
    Faturası hala duruyor ama garantisini hatırlamıyorum..
    Eşimin Ipod isteği sonucunda satmak zorundayım :(..

Fiyat 105 YTL.

PCI ADSL MODEM
    Online oyuncuların yakından tanıdığını bir modem ilk gözağrım ! :)
    PCI veriyolu
    Düşük ping sağlayan hardware modem
    PPPOE ve PPPOA desteği
    ALCATEL chipli Efficient modem
    satılmazsa üzerindeki entegreleri kullanıcam ! :D
    Evdeki desktopa ek olarak kendime laptop aldığım günden beridir DATRON kablosuz adsl router kullandığımızdan gerek kalmadı. Artık oyunda oynamıyorum :(

Fiyat 35 YTL.

KULAKLIKLAR
    Kişisel merakımdır bayılırım kulaklıkları denemeye, Geneldede sağa sola dağıtırım bu sefer başka bir kulaklık alabilmek adına elimdeki emektarları satıyorum

! Seinnheiser pmx60 hariç ! onu satmam :D

Philips SHE 9501 - cx300 lere benzer kulak içi kulaklık

Karakteristik : Kesinlikle doğal sesler üretmek için geliştirilmiş bir kulaklık philips ürünlerini sıkça kullananlar bilirler uzun vadede çok memnun eder

insanı kötü gün dostu gibidir :). Çok yoğun baslar beklemeyin ama gerçek frekansında üretilmiş bassları duyacağınızda garanti kısacası iyi yapılmış her parça

bu kulaklıkda bambaşka bir hal alıyor sizi sarıyor. Tizleri yoğun bir kulaklıkdır ancak rahatsız edecek düzeyde değildir. Yinede eğer tizlere karşı hassas

AŞIRI YOĞUN bass seviyorsanız bu kulaklığı almayın. Jazz ve enstrümental yahut her enstrümanı doğru seste duymak isteyenler, monitör yeteneklerine sahip

kulaklık arayanlar için birebir. Basit mp3 çalarlarda performans vermez yüksek çıkış gücüne ihtiyaç duyabilir ( 24 ohm 1 khz'de 9mw ve üzeri diğer bir

değişle markalı bir cihazınız varsa tercih cx300 e tercih edin )
    PHILIPS SHE-9501
    Kullanım Tipi : Kulak İçi
    Ek Özellikler : 2 parça kablolu Kulakiçi Kulaklık
    Malzeme : Neodymium
    Hassasiyet : 102dB
    Bağlantı : 3. 5mm stereo jack
    Kablo Uzunluğu : ~ 1. 2 metre
    10mm hoparlör sürücüsü
    Asimetrik kablolama sistemi
    Taşıma çantası
    Güçlü ve esnek bağlantı için dayanıklı Flexi-Grip
    Altın kaplama bağlantı noktası
    3 farklı boyda kauçuk kapak
    Süper yumuşak kauçuk kapaklar

yukarıda sayılmayan bazı parçalarıda var
    kulaklıkları korumak için sert plastik mini çanta
    kabloları korumak içinde kadife tarzı kumaştan siyah bohça tipi çanta
    kablosu 2 parça böylece boyunda mp3 taşırken problem yaşamıyorsunuz hanım öyle kullanıyor.
    iluv kulaklıklarla ( arkadaşıma hediye ettim ) kullanılmayan ve philipsin kendi yedek pedleri var yani toplam 5 yedek pad.

Burada 42 ytl
    Burada 39 ytl
    Burada 40 ytl
    Burada

71 YTL hehe buradan almayın ! :)
    Burada burada en ucuzu ortalama 38 ytl deniyor.

Fiyat 33 YTL.

Philips SBC HP800
    Dj tarzı kulaklık
    Ev için çok uygun
    eğer yüksek Ohm değerlerine çıkabilen mp3 çalarınız varsa onada çok uygun olacaktır.
    128Kbit mp3leri bilgisayarınızdan ve her türlü aletden silmenize sebep olur :D 160Kbitin coşkusu sarar sizi !
    Laptopların çıkış güçleri genellikle düşük oluyor sanırım hiçbirinde adam gibi ses alamadım bilginize !
    10 Hz ye inebilen fiyat seviyesi bu aralıkda olan nadir kulaklıklardandır !

Tip : Dinamik
    Akustik Sistem : Açık
    Speaker Tipi : Mylar Dome
    Speaker Boyutu : 40 mm.
    Konnektör ucu : Altın kaplama
    Frekans aralığı : 10 - 28000 Hz.
    Hassasiyet : >104 dB(A)
    Empedans : 32 Ohm.
    Kablo : 3 Metre OFC
    Maksimum Güç Girişi : 1500 mW.
    Ağırlık (kablo hariç): 206 gram.

Burada burada 40 ytl deniyor.
    Burada burada 43 ytl deniyor

Evde artık bu kulaklığı performanslı kullanabileceğim bir cihaz kalmadı malesef :( bilgisayar ve mp3 çalarda zevk vermiyor artık
    Faturası ve Garanti belgesi malesef kayıp...
    HERAN SATMAKDAN VAZGEÇEBİLİRİM ;)

Fiyat 33 YTL.

Mikado TD-2840
    Dj tarzı denebilir
    TİTREŞİMLİ !
    HARİCİ BASS KUVVETLENDİRİCİLİ !!!
    Film ve oyunlarda hastalık yaratan kulaklığım
    malesef hem oyun oynamıyorum hemde filmleri artık eşimin altyazılara karşı olan inadı kırıldığından beridir 5.1 den dinliyoruz :)
    kulaklıkla kesinlikle daha iyiydi bu iş :)
    2 pille çalışıyor 24 saat kadar sanırım yüksek kapasiteli pillerle rahat kullanıyorum
    kulaklığın kuvvetlendirici katında ses ayarıda var

Frekans Aralığı :5-28.000Hz ( bu 5 Hz titreşim sayesinde sağlanıyor ve gerçekten o değeri verdiğini hissediyorsunuz ! )
    Empedans :32Ohm
    Hassasiyet :102dB
    Bağlantı :3.5 stereo
    Güç Çıkışı :500mW
    Kablo Uzunluğu :Yaklaşık 4m
    Diğer Özellikleri :Yaklaşık 290g, Kablodan ses ayarı, Ayarlanabilir kafa bandı, Seviye ayarlı Bas Titreşim

Not : Pilleriniz bittiğinde yada pil yoksa normal kulaklık gibi kullanabiliyorsunuz.
    Genel karakteristik olarak bass yoğun tizleri ise yumuşak yoğunlukda bir karakteri var.

PC ve Mp3 lerde bass sorununa kesinlikle çözüm oluyor laptop ve mp3 çalarlar için tavsiye ederim
    ama filmlerde muhteşem oluyor:)
    kulağa çok rahat oturuyor
    uyarmadı demeyin taktığınızda titreşim sizi korkutabilir :) alışmak zaman alıyor ama alışıncada başak kulaklığa geçmek zor oluyor ! heleki filmlerde neyse

ben uzatmayayım ;)
    Arıza sayılmaz ama volum potu sanırım tozlandığından sesi kısıp açarken cızırdayabiliyor.

Genelde gittigidiyor sitelerinde linki var ama şuanda bilgisayarcılarda aynı seri ile satılan ürünle aynı ürün değildir. Daha önceki dayanımı yüksek olan

üründür.

Satın almasanız bile film izlerken kullanmak amacıyla mutlaka bunlardan bir tane edinin ! pişman olmayacaksınız !.

20 YTL.

Sony marka modeli belirsiz kulaklık
    Nereden gelmişti hatırlamıyorum
    performansına bakınca sahte olmadığı belli oluyor yinede emin değilim
    tiz karakterli bir kulaklık eşimide benide memnun etmiyor
    sesi çıkmayan mp3 çalarlar için biçilmiş kaftan direnci çok düşük sanıyorum kulaklıkların
    yinede kefil olamayacağım için ucuzlar ;)

5 YTL.

ŞARJ ALETİ
    Micron 4lü pil şarj aleti
    Hem küçük hemde normal pilleri şarj edebiliyor.
    en az 2 banka pille şarja başlıyor
    8 saat şarj cihazlarından
    başka bir özelliği varmıdır bilmiyorum seyahatlerde kullanılabilecek 2li hızlı şarj aleti aldığımızdan beridir ihtiyacımız kalmadı ama yinede fotoğraf

makinası pilleri için arasıra kullanıyoruz. yinede boyut olarak büyük geliyor bize biraz satalım dedik satıyoruz.

Fiyat 10 YTL.

KABLOSUZ OPTİK KÜÇÜK LAPTOP MOUSE
    a4 Tech rfmop-57 kablosuz optik mini mouse
    Laptop için kablosuz mouse almıştım ama gördümki bana pil dayanmıyor şarjda edemiyorum yolda kabloluya döndüm tekrar
    neredeyse sıfır sadece 4 gün kullandım
    rengi eşimin hoşuna gidiyor masadaki kocaman kablosuz a4 tech yerine kullanmak istiyor ama klavye takımıyla geldiği için değiştiremedi :D
    Burada 20$

fiyata
    Burada 21$-27ytl fiyata satılıyor

Fiyat 20 YTL.

USB TİTREŞİMLİ JOYSTICK
    Bir dönem oyun sevdamın güzide parçası :)
    çift titreşimli
    programalanabilir
    hem analog hem dijital çalışıyor
    usbden bağlanıyor
    driveria ihtiyaç olmadı hiç elimde varmı hatırlamıyorum oyunu bırakalı beridir yatıyor
    yatacağına birinin işine yarasın

Burada 22 ytl satılıyor

Fiyat 15 YTL.

HAFIZA KARTLARI
    BEDAVA - Fuji xd-picture card hollandaya giden arkadaşımızın evde unuttuğu 16mblık kart :) ihtiyacı olan sebeplensin
    OGATECH 128 MB Secure Digital card
    Fotoğraf makinemizin emektarı yerini 1gblık kartlara bıraktığından beridir yatıyor :)

Fiyat 10 YTL.

USB to PS/2 araparçası
    Her ikiside aldığım mouselarla birlikte geldi 1 tanesi fazlalıktır bedavada verebilirim yada PS/2 to usb çevirici ile takaslayabiliriz :)

Fiyat bedelsiz yada takasa açık

ilk satış ilanıdır bir kusur olduysa affola :)

Fotoğraflar için buradan buyrun : İlana Ait Fotoğraf Galerisi
    Bunca senedir ilk kez bir foruma resim yükleyemedim kodları görüyorum mesaja bakınca yada dosya olarak eklemek istediğimde sürekli dosya bulunamadı tarzı kod hataları yöneticilerin bilgisine :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimor -- 11 Temmuz 2007; 3:16:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.