Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Sony Ericsson Xperia X1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan değerli üstadım ozgboy'dan geçen hafta satın almış olduğum cihazdır. Kendisinin ilanı da aşağıdadır ve cihaz için söylenen her şey aynen oradaki gibidir, bir kez daha teşekkür ediyorum samimiyeti ve titizliği için.
    Bu kadar kısa sürede takas veya satış isteğimin tek sebebi telefona alışamamaktır, bir süre samsung monte kullanmıştım ve elim hala öyle bir telefonu arıyor, bu ise kesinlikle monte den daha gelişmeye açık bir arayüze ve klas bir duruşa sahip olmasına rağmen vaktiyle bu tür windows mobile cihazları bol bol kullandığım ve artık yeterince zevkimi aldığım için bundan sonra pratik kullanım açısından benim için samsung monte nin daha uygun bir cihaz olduğuna karar verdim. Umarım yeterince açık olmuştur.
    İlan metni aynen aşağıda hocamın ilanında olduğu şekildedir.
    Monte ile takas önceliklidir, satış söz konusu olursa aşağıdaki fiyat günceldir. Elinizdeki cihazın durumu hakkında pm den detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygılar

EDIT: Cep telefonu ile takas seçeneği kaldırılmıştır ve kısa bir süre için 265TL pazarlıksız olarak nakit satılacaktır, bir kaç gün içinde satılamazsa satıştan çekilecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_46798280/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46874247

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Severek kullandığım Sony Ericsson Xperia X1 telefonumu satıyorum. Cihaz bugüne kadar gerek batarya süresi gerekse performansı ve özellikleri bakımından kullanmaktan en çok zevk aldığım telefonlardan birisidir. Telefonu uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Ayrıntıları için:http://forum.donanimhaber.com/m_28621047/tm.htm

Cihazın üzerinde çok stabil ve batarya performansı olarak iyi sayılabilecek (en iyi batarya performansı stok rom la alınabilir) ve çok iyi özelliklerle donatılmış .¸¸.·´¯`·.¸¸. Energy .¸¸.·´¯ 6.5|21916 / 6.5.X|21681 * Sense 2018 Rom yüklüdür. Ayrıntılı bilgi ve ekran görüntüleri için:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562935 (Energy version bundaki) Cihazla "flash" dahil her türlü internet sitesini açabilirsiniz. Hava durumunu çok güzel grafikler ile takip edebilirsiniz. Özellikleri anlatmakla bitmez. Verdiğim linkteki forumdaki bilgileri incelerseniz cihaza Android de yükleyebilirsiniz. Benim ilgimi çekmediği için yüklemedim. Kendiniz inceleyin.

Cihazla birlikte şarj cihazı, data kablosu, 1 gb hafıza kartı, orjinal bataryası ve 1800 mah lik yurtdışından 40 USD a alınmış Mugen Power Extended Battery gönderilecektir. Cihazın kasasında her xperia da görülen (kenarlarda) çatlaklardan mevcuttur. İhtiyaçtan dolayı satıldığından takas düşünülmemektedir ve pazarlık payı düşülerek çok uygun fiyat verilmiştir. Gene de esneklik payı olarak takas sadece ve sadece batarya süresi çok iyi olan (en az 4 gün gibi) ve wifi li çift hatlı telefonlar ile olabilir. Sizin telefonunuza verdiğiniz değere göre takas fiyatı değerlendirilir.

Fiyat: 290 TL.=========>280========>270 TL. İhtiyaçtan ve aciliyetten son indirimdir. Bu fiyata özellikle bu batarya ile bulamazsınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 2 Mart 2011; 10:37:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım...
  • bi pm daha attım ciddi olarak...
  • Hocam telefon 3 el değişmiş sizle birlikte ilk kişinin çektiği resimler onlar şuan aynı haldemi cihaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

bi pm daha attım ciddi olarak...

yanıtlandı

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Hocam telefon 3 el değişmiş sizle birlikte ilk kişinin çektiği resimler onlar şuan aynı haldemi cihaz ?

telefonu ben bir iki gün kullandım, benden önceki sahibi de o fotoğraftaki gibi muhafaza etmiş anlaşılan, fotoğraflardan pek bir farkkını göremiyorum cihazın... Ekranında koruyucu bir bant var zaten, o yüzden ekranına da pek bir şey olması mümkün değil...

Bu arada takas olursa monte den başka telefon tüşünmüyorum arkadaşlar.
    HP DM1 veya başka küçük ekranlı notebook/netbook takası da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 28 Şubat 2011; 20:21:59 >

• Pm attım o halde.
  • pm attım samsung s5620 monte cihazla takas için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cep telefonu ile takas seçeneği kaldırılmıştır ve kısa bir süre için 265TL pazarlıksiz olarak nakit satılacaktır, bir kaç gün içinde satılamazsa satıştan çekilecektir.
    Teşekkürler.

• Anlaşırsak pm attım
  • arkadaşlar ilanda yazan fiyattan daha düşük olarak vermeyi düşünmüyorum, zaten bir iki gün içinde alan çıkmazsa satıştan vazgeçilecek...

• takas pm i attım belki ilgini çekebilir
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ama ilk mesaja da yazdığım gibi takas artık ilgimi çekmiyor, belki sadece HP DM1 notebook ile üzerine nakit ödeyeceğim bir takas olabilir, bunun dışında telefon bir kaç gün içinde nakit olarak satılmazsa satıştan kaldırılacak, artık yavaş yavaş ısındım, başka telefonlarda bulamayacağım gayet de iş gören özellikler var (office 2010 mobile gibi)...

• bir pm 'de benden..
  • fiyat süper hayırlı satışlar...
  • takip
  • pm
  • telefon aksilik olmazsa sayın @tades1981'e satılmıştır. lütfen mesaj göndermeyiniz.

• aksilik olursa ben talibim
  • söz vermiş isem tutmuşum dur `tutmadı isem ölmüşümdür `cihaz bende kismetse . . haftasonu olması sebebi ile pazartesi alış veriş gerçekleşeçekdir . saygılar
  • ÖDEME YAPILDI KARGO BEKLENİYOR...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.