Sadece 1 defa konsola taktığım beklentilerimi karşılamadığı için kutusunda sakladığım PAL NBA2K10 oyunumu satıyorum. Fiyat 60 TL dir. Pazarlık teklif etmeyiniz 1 ayda 15 TL zararla satıyorum. Oyun sıfırdan farksızdır. Kutulu, kitapçıklı ve en ufak bir çiziği yoktur. Söylediğim gibi sadece bir defa konsola taktım. Takasta sadece CMR Dirt 2 Veya Grid, Motorstorm Pacific Rift, Burnout Paradise ve Midnight Club LA gibi araba yarışları tercihimdir. Hafta içi mesai saatlerinde Mecidiyeköy Esentepe civarı saat 19:00 sonrası ve haftasonları Büyükçekmece Mimarobada elden teslim. Mesleğim bankacılık. güvenip parayı önceden yatıranlar olursa yaşadıkları şehirde bulunan şubemize kargo bana ait olmak üzere gönderirim.
Ayrıca
Killzone 2 Platinium, FEAR 2 ve F1 Championship Edition oyunlarımda takaslık yine yukarıda yazılı oyunlarım takas için geçerlidir. Tüm oyunlar tertemiz çiziksiz sıfır gibidir.
Tüm oyunlar 2. Bölge yani PAL dir. Takas için yazdığım oyunlar yukarıda. Lütfen mantıklı takas önerilerinde bulunun. Bazı AKILLI arkadaşlar 60 liralık oyuna karşılık 30 liralık oyun teklif ediyor. Lütfen makul teklifler yapalım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.