Şimdi Ara

@@ Satılık Takaslık Sıfır Gibi Faturalı Garantili Nokia 6233 @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Ay Daha Garantili + Faturalı + Sıfır Gibi Tertemiz + Tamamen Problemsiz + Kutulu + Full Aksesuarlı

-----------------------------------------------------------------------------------

Nereden Alındı: 2 Ay önce forumdan guneyonur isimli arkadaştan alınmıştır ve faturası alım sırasında kestirilmiştir..
    Değişim veya Satış Sebebi: Cihazın sahip olduğu 2mp kamera, yüksek ses kalitesi ve gelişmiş s40 işletim sistemi gibi özelliklerin tam olarak kullanılamadığının farkedilmesi ve değişiklik amaçlı takas istenmesi veya ucuz bir modele yönelinmesi..

Takas Olabilecek Cihazlar: Samsung x210, Motorola W220, Nokia 6030/6060 tipinde ve fiyatındaki mümkünse kapaklı, renkli ekran, küçük ve şık telefonlar + Para veya Nokia N70/N71/N72/E61 tipi cihazlar önceliklidir, sonrasında ise her türlü takas teklifine açığım..

-----------------------------------------------------------------------------------

Cihazın Kendi Resimleri;

@@ Satılık Takaslık Sıfır Gibi Faturalı Garantili Nokia 6233 @@

-http://img131.imageshack.us/img131/547/62332kw7.jpg
    -http://img523.imageshack.us/img523/4826/62333bd0.jpg
    -http://img523.imageshack.us/img523/8658/62334kq0.jpg
    -http://img455.imageshack.us/img455/2978/62335hm0.jpg

Kısaca Önemli Özellikleri;

- Özellikle siyah renginin, köşelerindeki parlak çelik şerit ile gösterdiği şıklık ve sağlamlık..
    - 2MP Fotoğraf ve Video kaydına imkan veren kamerası..
    - Bluetooth, Kızılötesi ve Usb'den PC ile veya farklı cihazlar ile bağlantı imkanı..
    - Geliştirilmiş, yeni versiyon S40 işletim sistemi kullanması ve sağladığı kullanım kolaylıkları..
    - Stereo Çift Hoparlör ile Cep telefonları arasında en yüksek seviyede sunduğu ses kalitesi..
    - Arttırılabilir hafızası, kullanışlı tuş takımı, parlak ve büyük ekranı vs..

Satış Fiyatı: 390YTL'dir..
    Pazarlık ve İndirim: Hızlı ve nakit alışveriş olduğu takdirde mümkündür..

Satış Şartları: Alışveriş İzmir içindeki alıcılarla elden teslim, diğer illerdeki alıcılarla ise hesap numarama para yattığı anda verilen adrese hemen kargolama şeklinde olacaktır..
    Referanslarım: Profilimdedir..
    Haberleşme: Alıcılar buradan p.m. yoluyla bana ulaşılabilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 21 Mayıs 2007; 23:41:48 >

• BU TELEFONDA SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMİ YOK
    yanlış bilgi vermeyelim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 21 Mayıs 2007; 23:30:52 >
  • Önceden de bir arkadaş uyarmıştı ben de S40'ın da Symbian tabanlı bir işletim sistemi olduğunu, Symbian deyince sadece s60 olması gerekmediğini ancak mesajımı yine de yanlış anlaşılmaması için sonraki ilanımda düzelteceğimi söylemiştim, fakat unutmuşum..

İlginize teşekkür edip mesajımı bu amaç için editliyorum..
  • s40 java tabanlıdır bildiğim kadarıyla ama 6230 , 6230i , 6233, 6234 modelleri symbianın birkaç fonksiyonunu taşıyor doğru olabilir söylediğiniz
    yinede s40 için symbian tabiri geçmmese daha hoş olur
    saytgılar hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 21 Mayıs 2007; 23:45:20 >
  • Bu konuyu adabına göre İlanım yerine forumumuzda yer alan Mobil Cihazlar başlığındaki Cep Telefonu ve Aksesuarları bölümünde veyahut özel mesaj yolu ile tartışalım mümkünse, ikinci el bir ilanda benim mesajlarım da dahil amaç dışı mesajlarla kalabalık yaratmanın manası yok diye düşünüyorum..

Yine de yazılanlar sonrasında özel mesaj ile bana ulaşıp gösterdiğiniz ilgi ve anlayışınız için tekrar teşekkür ediyorum, ilanımı da önerdiğiniz şekilde editledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 21 Mayıs 2007; 23:53:51 >
  • İyi satıslar Nedim.Kolay gelsin.
  • Sağol Güney, sana da ilanların için iyi satışlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.