Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Sıfır(Etiketi üzerinde) Telpa Samsung S 8300 Ultra Touch (8MP kamera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir boya firmasından promosyon olarak gelen Telpa garantili,etiketleri üzerinde,kutu naylonları sökülmemiş, Samsun S 8300 model 8 mp,amoled ekranlı,ultra touch telefonu satıyorum..satış fiyatım pazarlıksız 750 tl dir...Bayiden alacağınız 0 telefon ne ise buda odur...Telpa da telefonun indirimli satış fiyatı 909 tldir....

http://www.hepsiburada.com/samsung-s8300-ultra-touch-route-66-navigasyon-yazilimi-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams8300ut

http://www.telpa.com.tr/?samsung=S8300

Anahtar Özellikler:

8 mp kamera,dvd kalitesinde(720x480) video çekimi,2.8 inch amoled teknolojili ekran,12.7 mm kalınlık,hem dokunmatik hem sürgülü tuş takımı,3G,route 66 navigasyon....

Satılık/Takaslık Sıfır(Etiketi üzerinde) Telpa Samsung S 8300 Ultra Touch (8MP kamera)
    çekimler:N95 ;)

Lütfen gereksiz yorum yapmayalım,telefon 0 dır,dolayısıyla 2.el bir cihaz gibi görüp yorumlamayalım...Ben cihazı 900 tl promosyon alacağıma karşılık aldım..Teşekkür ederim...İyi forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.