Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK PSP 3004=>> fiyatı düştüüü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE YAKLAŞIK 1.5 SENE GARANTİSİ OLAN HALİ HAZIRDA KULLANDIĞIM PSP 3004'Ü SATMAK YADA TAKASLAMAK İSTİYORUM. PSP COK TEMİZDİR VURUĞU KIRIĞI YOKTUR. VERSİYONU 6.20.DİR. DAHA KIRILAMAYAN VERSİYONDUR MAALESEF...

ARKADAŞLAR FAZLA OYNAMA ŞANSIM OLMADI NE YAZIKKİ İŞ YPGUNLUGUM NEDENİYLE VE BÜYÜKLÜĞÜ YÜZÜNDEN YANIMDA TAŞIYAMIYORUM VE SATMAYA VEYA SADECE IPOD TOUCH 3G VEYA ÜSTÜNE FARK İLE 4G ALMAK İSTİYORUM.

ALAN ARKADAŞA GÖNDERİLECEKLER:

PSP 3004
    4GB ORJ. SONY HAFIZA KARTI (TEKNOSADAN ALINMIŞTIR)
    ORJ. ŞARJ ADAPTÖRÜ
    KONTÖRLAND MARKA SERT TAŞIMA ÇANTASI (ELECTRO WORLDDEN ALINMŞTIR)
    HAMA MARKA TV OUT KABLOSU ( 5Lİ COMPONENT ÇIKIŞLI OLANDAN ALTIN UÇLU HAMA MARKA)
    SONY MARKA KULAKLIK ORJ VE TAŞIMA KUTULU ( RESİMLERDE YOK AMA ONUNDA FOTOĞRAFINI KAYACAĞIM )
    KUTUSU VE KİTAPCIKLARI

VEE 4 ADET KUTULU VE KİTAPCIKLARI OLAN OYUN VERİLECEKTİR (SEGA RALLY, WORMS OPEN WARFARE, FİFA STREET 2, FORMULA 2009)

ARKADAŞLAR SATIŞ RAKAMIM HEPSİ İÇİN 330TL==>> 300TL olduuu...DÜŞÜNÜYORUM VE HER İLANIM GİBİ PAZARLIK SÜNNETTİR..
    TAKAS SADECE DEDİĞİM GİBİ IPOD TOUCH 3G VEYA 4G İLE OLACAKTIR. KUTULU VE APARATLARI TAM VE TABİKİ ÇİZİKSİZ TEMİZ İSTİYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR.

PM VEYA TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. TEL: 0536 933 0236 VE 0505 871 61 69.

AYRINTILI RESİMLERİNİ EN KISA ZAMANDA KOYACAGIM. İSTEYENE MSNDEN CANLI GÖSTEREBİLİRİM.
    ANKARADA YAŞIYORUM İSTEYENLER ELDEN GÖREBİLİRLER. HERKESE İYİ FORUMLAR.

AYRINTILI RESİMLERİ:

RESİMLERDE FLAŞ PATLADIGI İÇİN EKRANDA TOZLAR GÖZÜKMEKTEDİR AMA KESİNLİKLE ÇİZİK YOKTUR.( TOZLARDA SİLİNİNCE GECİYO YANİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 19 Aralık 2010; 19:17:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• istanbulda oturuyorum. ilanınızı inceledimm... iki taksitle verme imkanınız varsa ürünü almak isterim... teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.