Bildirim
satilik takaslik ps3 fifa13
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
FİYAT 160 TL ?
+ PS3
DİĞER TÜRLÜ BU FİYAT BU BAŞLIK DERHAL KALDIRILSIN DİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaNDeLafo1453 -- 22 Ocak 2013; 0:57:26 > -
hocam oyun zaten ps3 ile ücretsiz veriliyor neyine 160 tl istiyorsun anlamadım kamera şakası felan yapmıyorsun herhalde oyunun sıfırı spotta zaten 70 tl cicarında birde siz dükkanda değilsiniz hadi dükkan olsanız neyse dükkan derizde siz ya oyun piyasasını bilmiyorsunuz yada oyundan anlamıyorsunuz hele burası forum varsa bende verebilirim hadi bendende 80 tl olsun sıfır fifa 13 sizin fiyatın yarısı yanlış anlamayında bence siz biraz araştırma yaparsanız iyi olur bence bu fiyatla forum tarihine geçersiniz herhalde. -
Adam belli ki piyasayi bilmiyor, hemen ustune cullanmayin aral game'den ya da d&r'dan bakmistir sifir fiyatlarina, 20 tl düsüğünü yazmistir. Kardesim 2.el fifa'yi suan en fazla 70'e satabilirsin o da online kod kullanilmadiysa.. Aksi takdirde o fiyata burda linc ederler seni benden uyarmasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadasim 160 liraya led tvyide veriyorum gel al.. bakin yeni aldigim ps3 dedim degil mi bir kisi haric digerleri yok yere heyacan yaratmis. Liseliler.. neyse hocam yeni geldim evet.. spotcu vs bilmiyorum ben. Gidip mediamarktaki fiyatini soyledim ben.. online kod vs hersey yerinde yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X