Şimdi Ara

Satılık-Takaslık PS3 250GB Slim & 4 adet kutulu oyun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem sapıttı eski bi' ilanıma yapılan yorumlar var bu ilanın altında İİlanıyeniden vereceğim yetkili arkadaş bu ilanı silebilir, saygılar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackthunder -- 24 Nisan 2012; 18:01:00 >

• Güncel..
  • Güncel..
  • Güncel..
  • Dostum 4 kol+eyecam için istediğin fiyat nedir?
  • Hepsini alacaksan küsüratlari duserim, kargoyu alici öder yaparim ve toplam 400'e birakirim. Hesap numarasini pm atarim, tahsilatin gerceklestigi andan itibaren 60 dakika icerisinde kargo takip numarani veririm. Bir controller'in kemer parcasi eksik biliyorsun degil mi? Haberim yoktu demeyesin sonra. Saygilar..
  • GÜNCEL..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel..
  • Merhaba dostum tek move u satıyormusun bana sadece teki lazım ve fiyat ne olur ?
  • Selam, malesef eye cam'siz satamiyorum hocam. Controller'i tek satarsam takimligi bozuluyor, malum eye cam'i ve controller'i olan ikinci controller ihtiyaci duyabiliyor ancak ikinci eye cam ihtiyaci duyan yok =) ilgine tesekkurler. Satilir neden satilmasin eye cam dersen, al benden eye cam+controller'i 110liraya ki bu fiyat ikisi icin oldukca makul, sat baskasina eye cam'i diledigin fiyattan =), saygilar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.