Şimdi Ara

[SATILIK/TAKASLIK] Palit HD 4870 Dual Sonic 1GB GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim ürün tarafımca satılıktır. Kutu içeriği tamdır fakat fatura veya garanti mevcut değildir. Daha üst modellerle takas etmek birinci önceliğim olup takas değerini 120TL olarak belirtiyorum.Satış fiyatı ise 6 ay öncesinde aldığımdan 25lira düşerek- 110TL'dir. Takaslamak istediğim ürünler ise HD7850 veya HD6950 (@6970)-2GB olması şarttır.-

Overclock edilmemiş, hatta üzerindeki Turbo butonu bile açılmamıştır. Performansına değinecek olursak, AC Black Flag'i High+FXAA ile ortalama 35-40, Battlefield3'ü Multiplayer olarak Ultra/High+NoAA ile büyük haritalarda ortalama 40, daha küçükçe haritalarda ise ortalama 50fps ile oynayabiliyordum.Tabi bunları yazarken monitörümün max çözünürlüğünün 1280x1024 ve kartın DX10.1 olduğunu da belirtmem gerekir sanırım.

Ürün tasviri tam olarak budur. Şuan aktif olarak kullanmaktayım ve doğru düzgün fotoğraf çekebilen bi cihazım bulunmadığı için ürünün kendi fotoğrafını koyamıyorum. Çok arzu eden ciddi bir alıcı olursa özel olarak bi şey atabilirim. İzmir içi elden birinci önceliğim veya kargoyu alıcı karşılayacak şekilde(önce havale sonra kargo) satıyorum. PM

[SATILIK/TAKASLIK] Palit HD 4870 Dual Sonic 1GB GDDR5
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p(x) -- 18 Aralık 2013; 9:09:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 GT 1GB 256bit GDDR3 100 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.