Koleksiyonumun bir kısmını satmak istiyorum. Bazıları takaslık bazıları satılıktır. Üstüne para koymak istemiyorum. Takas teklifinizde üstüne para almayacak şekilde yaparsanız ona göre iki taraf anlaşırsa gerçekleştiririz. Tüm alım-satımları Üsküdar Ferah Mahallesi adresimde yapmak isterim ama kargolu almak isteyenler aşağıdaki sahibinden linkime gidebilirler :
1-) XBOX 360E 250 GB + RGH'Lİ + 41 OYUN + ORJİNAL ŞARJ ALETİ + 2 KOL
Cihaz sorunsuz sıkıntısız E modelidir.
250 GB orjinal HDDsi bulunuyor.
RGH'li ve Aurora Dashlidir. Dilediğiniz oyunu yükleyebilirsiniz.
İçinde kendi yüklediğim 41 oyun vardır.
Çift kolludur. Orjinal kollardır ama birinin pil kapağında metal parça eksik çalışmıyor ötekinin pil kapağı yerine bazen tam oturmuyor.
Cihazın yanında :
Orjinal şarj aleti verilecektir. HDMI yoktur.
FIYAT : 4000 TL
2-) PS4 Pro 1 TB + FIFA 20 Kutulu Oyun + 3 KOL + ORJINAL ŞARJ ALETİ + FIFA 20 PS4 KUTUSUYLA BERABER
Cihaz sorunsuz sıkıntısız Pro modelidir.
1 TB depolamaya sahip
13.50 sürümündedir.
FIFA 20 verilecektir
Üç kolludur. Kollar replikadır. Bir tanesi bozuk diğer ikisi kozmetik açıdan pek iyi değiller.
Cihazın yanında :
Orjinal şarj aleti verilecektir. HDMI yoktur.
FIYAT : 13.500 TL
3-) PSP 1000 + 32 GB SD Kart + 1 GB Orjinal PSP SD Kart + CFW + Koruma Kabı - FORUM DIŞINA SATILDI ******************************************************
Cihaz sorunsuz sıkıntısız temiz 1000 modelidir.
32 GB SD kartı almıştım onunla kullanıyorum. 1 GB kendi orjinal PSP SD kartını da vereceğim
CFW işlemi yapılmıştır oyun atabilirsiniz.
Kaliteli kalın şeffaf koruma kabı vardır.
Cihazın yanında :
Orjinal şarj kablosu verilecektir. Şarj başlığı yoktur. USB'yi bir başlığa takıp şarj edebilirsiniz rahatça.
FIYAT : 6000 TL
4-) Nintendo 2DS (Mavi)+ 64 GB SD Kart + CFW'li + Orjinal Mavi Kalemli
Cihaz sorunsuz sıkıntısız düz 2DS modelidir.
64 GB depolama var. Oyun doldurması epey bi zor söyliyim :) Doldur doldur bitmiyor ben baya attım içine.
CFW'lidir . Homebrew , FBI gibi uygulamalar kuruldu.
Kalemi de var. Camlar da problemsiz.
Cihaz yanında :
Orjinal şarj kablosu verilecektir. Şarj başlığı yoktur. USB'yi bir başlığa takıp şarj edebilirsiniz.
FIYAT : 9999 TL
5-) PS VITA FAT (OLED) + 16 GB Orjinal SD kart + Borderlands 2 Oyun Kartuşu + HEN MODLU + Orjinal Şarj Aleti
Sağlam sorunsuz bir cihaz.
OLED ekran ve hall effect analoglu modeldir.
Orjinal şarj aleti vardır
Orjinal Borderlands 2 oyun kartuşu vardır
16 GB orjinal depolaması vardır. İçine bolca oyun atabilirsiniz. Şuan ben Uncharted Golden Abyss , Little Big Planet , AC Liberation gibi exclusiveler attım.
Cihaz yanında :
Orjinal şarj aleti verilecektir.
FIYAT : 9999 TL
Güncel piyasaya göre fiyat şekillenebilir. Genel olarak acil satışım yoktur. Sadece Xbox 360'ım fazlalık çünkü PS3 aldım. Onu takaslamak istemiyorum. Diğerlerinde takas veya satış değerlendirilir. Takas tekliflerinize %100 onaylarım diyemiyorum işletme değilim. Amacım kullanacağım şeyleri almak.
İlanda satılan ürün silinecektir. Yeni ürün eklenebilir belki.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.