Nokia E61 cihazımı takaslamak veya satmak istiyorum. Satış fiyatı 450 YTL. Takaslar buna göre değerlendirilecektir.
KONSOLLAR ÖNCELİKLİDİR TAKASDA.
. Cihazın özellikleri ve resmi aşağıdadır.
Ağırlık 144 Gr Genişlik 69.7 mm Yükseklik 117 mm Kalınlık 14 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 264 saat Konuşma süresi 7 saat Baskonuş Var BlackBerry Var Wireless LAN Var 3G Var Renkler Gümüş Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 75 MB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 64MB Harici Hafıza Kartı Tipi MiniSD Ekran Özellikleri Renkli Ekran Var Renk Sayısı 16000000 Ekran Çözünürlüğü 320 x 240 px Multimedya Özellikleri Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Radyo çalar Yok Dahili kamera Yok Internet Özellikleri Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var 310 Gprs slot 4+1/3+2 311 Gprs class 10 Hcsdcd Var XHTML Tarayıcı Var 314 HTML tarayıcı Var E-posta okuyucu Var 316 Edge Var Ekstra internet özellikleri E-posta eklentileri için dosya gösterici UMTS Var Yazılım Özellikleri Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian 9.1 Tema desteği Var Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Ofis Uygulamaları Aksesuarlar Şarj Aleti Var Data Kablosu Var