Şimdi Ara

Satılık Takaslık Nokia 9500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gercekten temiz ve sorunsuz bir Nokia 9500 sahibi olmak isteyenler icindir bu ilan.

Telefon genel anlamda temiz ve sorunsuzdur.Yaninda 9500 Masaustu Sarj Standi ve Data Kablosu verilecektir,telefon kayitlidir ve Turkiye'den alinmistir,arkasında Nokia AŞ garantilidir ibaresi mevcuttur.

Kendim telefonu ofis amacli kullandim,wireless'la islerimi hallettim ve hicbir sorunu yok.

Telefonda kullanimdan kaynaklanan cizik yoktur sadece ufak birkac yerde 0,4 cm'i gecmeyen boya atmalari vardir ki 2. el bir 9500'da bunun olmamasi imkansizdir.Ic klavyede herhangi bir boya atmasi veya harf silinmesi sozkonusu degildir telefon bu yonden sifir kondisyonundadir.

Telefonun sag yan orta ust tarafinda acilip takilabilen kapaginin oldugu yerde ufak bir aciklik var bu ne telefonun kullanimina ne de baska birseye sorun teskil etmiyor zaten belli de olmuyor pek ama yine de soyluyorum en kucuk ayrintisina kadar,zaten isteyen ust kapagi alir ve tak cikar seklinde oldugu icin sorunsuzca degistirilir.

Il disindan almak isteyen olursa once kendi telefonlarini gonderirler ve buradaki yetkili serviste kontrolu yapildiktan sonra takas gerceklesir.Takasta alinacak telefonda mutlaka el degistirdigine dair kimlik fotokopili belge ve imza alinacaktir,bu kosulu saglamayanlar kesinlikle mesaj atmasinlar.

Takas icin tekliflerinizi pm yoluyla ulastirabilirsiniz,herkese kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.