Şimdi Ara

satılık&takaslık Nokia 8600+K790i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır kullandığım 1 yıl daha KVK dan garantisi devam eden Nokia 8600 Luna telefonumu satıyorum.Cihazım oldukça temizdir.Kullanımdan kaynaklanan ufak tefen çiziklerin dışında önemli bir çizik yoktur.Fotoğraflardan da anlaşılıyor.Cihazımın kesinlikle en ufak bir problemi yoktur.Hiç servise gitmemiştir.Telefonumun kutusunu kaybettim.Alacak arkadaşa orjinal şarj cihazını ve deri taşıma kılıfını göndereceğim.Forumda daha önce birkaç kez alışveriş yaptım ancak alışveriş yaptığım arkadaşların kullanıcı adlarını hatırlamıyorum.GG üzerinden satışı yapabiliriz ya da önce para sonra kargolama yapabilirim.Cihaz için istediğim fiyat 800 YTL dir.isteyenler notyetktu@msn.com dan ulaşabilirler.yada 05354465681 den ulaşabilirsiniz.Trabzon dayım

Nokia N95,asus p535 yada iphone ile takas düşünebilirim.GPS özelliği bulunan diğer pda lar içinde mesaj atabilirsiniz.

Ayrıca 5 aylık sonyericsson k790i telefonumu kutusunda ve tüm aksesuarları ile birlikte (512mb hafıza kartı,kulaklığı,şarj cihazı,USB kablosu,yazılım cd si,kullanma kılavuzları,garanti belgesi,faturası) satıyorum.Cihazımın 19 ay daha garantisi vardır.Sıfırdan farksızdır.Fotoğraflardanda görülebileceği gibi son derece temizdir.İstediğim fiyat 325 YTL dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.