Şimdi Ara

Satılık/Takaslık Nokia 5800 XpressMusic..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tertemiz,kaskolu,full kutu içerikli,21 ay civarı garantisi bulunan 5800 ımı satıyorum. Telefon 02.02.2010 tarihinde Karşıyaka çarsıda bulunan Avea Bayiinden alınmıs ve alındıgı gün ekstradan 50 TLye kaskolanmıştır. Ekranında koruyucu jelatin vardır. Cihaz olması gerektiği gibi cok cok stabildir. Forumda bahsedilen sorunlu cihazlardan değildir çünkü kullanmasını bilen biri (ben) tarafından kullanılmıştır. Telefon kutu içeriğine ayrıyetten CP-305 orjinal kılıfı,sehpası,yedek stylus kalemi,penası ve 2 adet ekran jelatini vardır. Yani aksesuarları çifter çifterdir. Kargo bana aittir. Kesinlikle önce cihaz sonra para veya aynı anda para ve kargo yapılmaz ! (Tecrübe...) Referanslarıma güvenen parayı yatırır ertesi gün cihaz elinde olur. Forumdaki Sıfır telefonları 400-420 ye satıyorlar. Bende Telefona 400 TL istiyorum. Çünkü benim telefonum kaskolu ! Takas olarak sadece son nesil ipod touch veya muadili cihazlar kabul edilir.

Bu ilan baltalayıcı olmayan her türlü yoruma açıktır. Aksi taktirde itina ile şikayet edilir. Saygılarımla...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerEkrem -- 27 Mart 2010; 12:24:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ipod touch muadili mi yoksa telefon muadili mi tam anlayamadım
    Neyse pm atamıyorum o yüzden buradan yapıyorum teklifi
    20 ay daha garantili sıfır ayarında kutu ve içerik eksiksiz nokia e66 ile olur mu takas
  • ipod touch muadili =) buarada sağolun teşşür ederim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Özel Mesaj atıldı...
  • TARAFımCA ALINdı.

GÜzeL ALIŞVeriş OLDu.
    ALLAH RAzı OLSun TEKRar TEKRAr.
  • Hay arkadaş, ne zaman bi ilana bakarken elimi cüzdana atsam, en altta satıldı yorumunu görüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Hay arkadaş, ne zaman bi ilana bakarken elimi cüzdana atsam, en altta satıldı yorumunu görüyorum..

Kardeşim bir zahmet benim ilanlarımada bakıver..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Nokia E72 (Satılmıştır)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.