Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY TR eurasia garanti kartı mevcut orada faturalama tarihi 07/10/2013 yazıyor , teknosadan alınmış ama malesef fatura yok.
    Telefon kutu içeriği; kulaklık( tekinden ses az geliyor ama), şarj aleti, kitapları ve garanti kartı. Cihaz bana geldiği gibi vericem eksiksiz.

Aliminyum olduğundan dolayı köşelerinde kozmetik olarak ufak tefek aşınmalar var ama çok göze batmıyor arka kısımdaki kılcal çizikler gibi ön tarafıda öyle tek bir çizik nokta var. Belirttiğim gibi ufak tefek rahatsız edici olmayan kozmetik aşınmalar mevcut.

Not:Fabrikasyon jelatin var z1lerde hiç çıkariym demedim garanti dışı kalır diye ilerde denenebilir 0 telefon gibi olur :)

RESİMLER:

Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)  Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)  Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)

Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)  Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)  Satılık-Takaslık Mor Xperia Z1 TR Sony Eurasia Garantili (1OOO TL)

Öncelik satış olmakla beraber takas olur,

HTC one kırmızı-mavi

iphone 5-5c 32-64gb

Z1 compact

Telefon sadece İstanbul içi elden satılıktır, şehir dışı malesef yok kargoyla göndermek istemiyorum akraba veya tanıdığınız varsa İstanbulda olabilir

fiyatım 1OOO TL

Fiyat gayet makül lütfen pazarlık etmeyin.

Hayırlısı olsun...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.