Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Lumia 925

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersin MediaMarkttan almış olduğum 16 gb, beyaz renk Lumia 925'i takas etmek istiyorum.
    Kutusu vardır ve kutu içeriği tamdır. Kulaklıklar hiç kullanılmadı. Sadece bir kere denemek için açtım baktım.
    Faturası duruyor. ( 1350 TL ) Garantisi devam ediyor.
    Takas üst model yurt içi, garantili telefonlarla olabilir. ( Samsung Galaxy S4, LG G2, Nexus 5, iPhone 5, Sony, Htc one) Üzerine ne kadar istediğinizi söylersiniz. Eğer herhangi bir yerde alacağınız herhangi bir şey varsa nakit vermek yerine kendi kredi kartımdan alabilirim, bu şekil öncelikli tercihim olur.
    Resimlerden göreceğiniz gibi cihazın çerçevesinin sol bölümünde iki tane deforme olmuş yer var.
    Özel mesaj atabilirsiniz. Mersin, Adana , Bursa tanıdığım var. Referans olarak da geçenlerde forumdan bir arkadasa tablet sattım pm verebilirim onun.
    Fiyat: 800 tl
    Resimler:

Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925 Satılık-Takaslık Lumia 925
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] SATILIK 5800X KUTULU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.