Şimdi Ara

satılık takaslık laptoplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer 3810- 1inc kalınlığında ultra ince gayet kibar hafif ve pili uzun giden timeline serisidir
    işlemci : intel su 9400 ( cift cekirdekli su serisinin en üst model işlemcisi 7300- 4100 gibi modellerden çok daha üst)
    ram : 2gb ddr-3
    hdd- 250 gb
    ekran : 13.3 led hakiki 16.9 ( 1366x768)
    ekran kartı : paylaşımsız ati 4330 512mb ddr-3 ayrıca uzun pil ömrü için intel hd ekran kartı ( nfs shift - css source rahatlıkla oynuyor)
    ses : intel high definition fiber optik çıkışlı
    ethernet
    WİFİ- AG draft-n özellikli yeni nesil
    ayrıca üründe 3x usb 2.0 , crstal eye kamera, mikrofon, hdmi çıkışı , vga çıkış, muti touch pad ( iphone gibi zoom ) vb bir çok özelliği var.
    ürün sıfır diyebilrim garantide anakartı ve üst kısmı deişti yani tertemiz bir makine 1.5 seneden fazla garantisi var . kutusunda teslim edicem makineyi. makine netboklardan ince onlar kadar hafifi fakat performans olarak onlarla kıyaslanmayacak kadar kuvvetlidir, ekranı led olduğundan çok kaliteli bir görüntü vermektedir.fiyat : 1100 tl
    AYRICA ÜRÜNDE ORJİNAL LİSANSLI VİSTA YÜKLÜDÜR FAKAT ÜRÜNÜN SERİ NUMARASINDAN WİN7 HAKKI VARDIR VE TARAFIMDAN KULLANILMAMIŞTIR

sony vaio fw-265d işlemci : intel t5800 2.0ghz
    ram : 4 gb dual ddr2-800
    ekran kartı : intel gma 4500HD
    optik sürücü : BLUE_RAY + DVD burner
    ekran : 16.4 1600X900 HAKİKİ 16:9 ve hdmi üzerinde 1080p bluray video oynatımı
    ürünü anlatmaya gerek yok arkaşlar pil durumu masaüstünde pille kullanılmadığından pil sıfır. geçen touch pad sağ klik çalışmadığını farkettim ciddi bir sorun oluşturmadı zamanım olmadığından gidip göstermedimde çünkü usb mousla kullanıyorum ayrıca soldaki kilik sağ tuş touchpadı normal klik yaptım sağ kliğe ihtiyaç bile kalmadı birde ekranın sağ altında kalem ucu kadar söylemesem farketmessiniz ( kesinlikle kullanıma etkili deil zaten ekran çok yksek çözünürlüklü olduğundan farketmesi zor ) ölü piksel deil pislik kaçmıs sanırım makineye anlayamadım bunlar harici 10 numara makinedir ben olanları söyledim ama onun muhteşem ekranı karşısında ofiste çalışmak , film seyretmek ki blue ray sürücüsü var makinenin yada full hd direk mkv seyredebilirsiniz dolby özellikli kristal berraklık veren hoparlorlerinde müzik dinleyebilirsiniz. üzerinde orjinal vista 64 bit sürümü lisansı var ürünü kanadadan almıştım orada garantisi devam ediyor uluslararsı garantili olması lazım ama ben bunun garantisini vermiyorum gelip gorerek alabilrisiniz ürünüki bu ürünü gorüp etkilenmemek mümkün deil inanılmaz bir makine
    bunlara ek olarak agn draft wi-fi ve bluetooth, sony motion eye kamera da üründe bulunmaktadır. Ayrıca ürünün diğer özellikleri için linke tıklayrak kullanım amacını malzeme kalitesini öğrenebilrsiniz.
    fiyat :1375 ytl
    http://www.sony.com.tr/product/vn-fw-series

İLANIM YORUMA KAPALIDIR VE GEREKLİ YER TİKLENMİŞTİR HER ZAMAN DEDİĞİM GİBİ GERÇEK ALICI CEP TELEFONUMDAN ULAŞIR VE ÜRÜNÜR ALIR. TAKAS OLARAK NETBOOK ALIRIM, İPHONE 3G ALIRIM ONUN HARİCİ TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ. 05326421212
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.