pdagold@hotmail.com istanbul-bahçeşehirden elden teslim edebilirim şehir dışına önce ücreti ardından kargo şeklinde
NOT: TAKAS OLARAK MASAÜSTÜ SİSTEM VEYA BİREBİR TAKASLAR DÜŞÜNMÜYORUM TOSHİBA İÇİN EN AZ 300 YTL HP İÇİN 550 YTL ALACAĞIM ŞEKİLDE TAKASLARI DÜŞÜNEBİLİRİM
aldığım laptop veya telefonlar faturasız olunca kendi seri numarası veya imei numarasını alıp yetkili firmaya telefon açıp kontrol ettiriyorum alıcı arkadaşa gerekli seri numaralarını veririm,kendisi gerekli kontrollerini yaptırsın ikinci el alışverişlerde uygulanmasını tavsiye ettiğim bir yöntemdir
güzel laptopları güzel fiyatlara satıyorum,o yüzden takasda önerdiğiniz cihazları değerinde teklif edin lütfen
Intel® Pentium® CoreDuo T2350+ 1.86 GHz 2 MB L2 cache Mobile™ Intel® 945GM Express 1 GB DDR2 667 MHz , max. 4GB 224 MB'a kadar paylaşımlı AC '97 CODEC 80 GB 5400 rpm Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g Bluetooth DVD Yazıcı DL Light Scribe FX Lithium-Ion battery 3.5 saat (seyahat pili ile 8.5 saat) 15.4 " WXGA 1280 x 800 TFT Parlak Ekran 2.54 kg
Ethernet LAN 10/100 Base-TX V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90) 1x DC-in 1 x external monitor 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x TV-out (s-video) 1 x i.LINK® (IEEE 1394) 1 x built-in speaker 1 x Kulaklık (stereo) 3 x USB 2.0 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
HP NİN PROFESYONEL SERİSİ OLAN OFİS SERİSİ AİLESİNDEN MÜKEMMEL BİR LAPTOP ÜSTELİK GENİŞ VE PARLAK EKRAN SIFIR GİBİ,NOKTA KUSUR YOK RESİM EKLİYEMİYORUM AMA ZATEN TEMSİLİ RESİMDEN BİR FARKI YOK
targus taşıma çantası ve orjinal şarj aleti ile 1000 YTL---->>> 970 ytl
Marka: Toshiba Model: Tecra A3 İşlemci: Centrino 1,73GHz Bellek (Ram): 512 MB+256 MB DDR 333 MHz Maksimum Bellek: 2048 MB DDR Harddisk: 60 GB Ekran Tipi: 15", 1024 x 768 Ekran Kartı: 128 MB DDR Intel 915 GM Max.(PAYLAŞIMLI) Optik Sürücü: DVDRW Ses Kartı: Tümleşik Entegre Bluetooth: Var Kablosuz : WİFİ Modem: 56K Portlar: Ext. Mon, 1 x RJ11, 1 x RJ45, Tv-out (s-video), ı-lınk, 6-in-1 Medya Card okuyucu, 3 x USB 2.0 Klavye: Q Türkçe Klavye Ethernet: 10/100 Mbit Pil Ömrü 2 SAAT İşletim Sistemi: Microsoft Windows Xp Pro İngilizce Ağırlık: 2.7 kg
FAZLA BİŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK,TECRA KALİTESİ TOSHİBANIN EN PRESTİJLİ MODELLERİNDEN BİRİ TERTEMİZ,EKRANDA 1 ADET ÖLÜ PİKSEL VAR ,RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL,ÜST KAPAKTA BİRKAÇ MİNİCİK ÇİZİK VAR ALAN ÇOK MEMNUN KALIR,ÇOK SAĞLAM VE KALİTELİ BİR LAPTOPDUR VİSTA ULTİMATE YÜKLÜDÜR(İSTEYEN XP YÜKLEYİP KULLANABİLİR)
ORJİNAL ÇANTASI,ORJİNAL ŞARJ ALETİ
TOSHİBAYA TELEFON AÇIP SERİ NUMARASI KONTROLU YAPTIRDIĞIMDA 17.10.2007 tarihine kadar garantisi olduğu belirtilmiştir
alan kişi dua eder,mükemmel performansa sahip bir laptopdur birçok coreduo laptopdan bile çok daha hızlı vistayı çalıştırmaktadır vista perfromansına şaşırıcaksınız,xp kullanıyor gibi hissedersiniz
ekrandaki ölü piksel normal kullanımda hiç görünmüyor sadece cihaz açılırken görünüyor,birde siyah arka fonda ama normal kullanımda hiç rastlamadım desem yalan olmaz dahili bluetooht olmasıda büyük avantaj,cep telefonu veya pda gibi cihazlarınızla zahmetsiz bağlantı
780 ytl
770 ytl
750 ytl
son fiyat 700 ytl ve pazarlık kesinlikle yoktur arkadaşlar,son kuruşuna kadar hakeden bir laptop
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.