Şimdi Ara

Satılık Takaslık iPod Nano 3g 8gb (130TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık iPod Nano 3g 8gb, iPod Touch'a geçtiğim için satılıktır. Sadece cihaz + usb bağlantı kablosu verilecektir. Rengi yeşildir. Üzerinde klasik iPod çizikleri var ancak onun dışında oldukça temiz. İsteyen arkadaşlar İzmir Bornova ve Karşıyaka'dan elden görerek alabilirler.Takas sadece Philips cep telefonları ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fauntumnus -- 1 Nisan 2010; 20:27:38 >

• foto koyma imkanın varmıdır?
  • maalesef şu an için fotoğraf koyamıyorum. ancak belirttiğim gibi sadece arkasında klasik ipod çizikleri var - kılcal olanlar- ön ekran epey uzun bir süre protective shield'la kullanıldı.
  • güzel fiyat hayırlı satışlar
  • teşekkürler, arkadaşlar fiyat sondur, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz, 100 liraya 8gb ipod olmaz.
  • Güzel fiyat ben olsam o fiyata satmazdım kendim kullanırım daha iyi. Tabi dediğiniz gibi sorunsuz ve temiz ise.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahruti

Güzel fiyat ben olsam o fiyata satmazdım kendim kullanırım daha iyi. Tabi dediğiniz gibi sorunsuz ve temiz ise.
    Kolay gelsin.

Teşekkürler, kendim ipod touch kullanıyorum, bu cihaz boşta duruyor şu an ve bahsettiğim gibi temiz bir ipod.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende touch sandım bir an için. hayırlı satışlar.
  • Cihazı görmeden kimse almaz hocam en azından bir kaç resim koymalısın ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.