Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK İPHONE 5 32GB TÜRKİYE VODAFONE 1650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen ilanı düzgün okuyunuz... Herşeyi yazdım

32 GB bu 16 GB değil çoğu kişi iphone 16GB olarak düşünüyor fiyatı ona göre veriyor

Vodafone distribütör cihazı 6 aylık..

Faturalı ,garantili ,sorunsuz ,çizik yok ,siyah,ekran jelatinli ve koruyucu kılıf dahil ayrıca kulaklığı sıfır kullanılmadı

Satış fiyatı 1650 TL,
    Fiyatı düşürdüm lütfen artık indirim talep etmeyiniz,sıfırı 2250TL,daha ne kadar ineyim,ciddi alıcı değilseniz meşgul etmeyiniz,
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-32gb-fiyati,843810,,,,1.html

Takas fiyatı sıfır cihazlarda 1750 ; 2.el cihazlarda 1800 TL olarak değerlendirilecektir

Takas,mümkünse sıfır,sorunsuz,faturalı,garantili telefonlarla (nokia,sony,bb,htc,iphone hariç) ve ipad mini,ipad3,ipad4 ile olabilir

Örneğin;
    Sıfır faturalı dist garantili S4 ile kafa kafaya
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-fiyati,1000000,,,,1.html
    2.el sorunsuz faturalı dist garantili S4+200 TL

Sıfır faturalı dist garantili Note 2+300 TL
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-n7100-galaxy-note-2-fiyati,844238,,,,1.html
    2.el sorunsuz faturalı dist garantili Note 2+550 TL

Sıfır faturalı dist garantili S3+600 TL
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s3-16gb-fiyati,771729,,,,1.html
    2.el sorunsuz faturalı dist garantili S3+900 TL

Piyasa fiyatlarına göre para üstü konuşulur

Satış takas sadece İstanbul içinde yapılacaktır,şehir dışı kargo yoktur ,elden teslim edilmek ve %5 komisyon koşuluyla sanalpazar ilanı açılır taksitle alabilirsiniz (sanalpazar 1735 TL)

Sorun yaşamamak için parayı bankamatiğe yatırdıktan sonra telefonu teslim ederim
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 18 Haziran 2013; 15:04:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeşim cihazın garantisi hangi firma adı altında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Kardeşim cihazın garantisi hangi firma adı altında?

Teleservice Brightstar.Vodafone cihazlarına bakar Vodafone resmi distribütörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 13 Haziran 2013; 10:59:25 >

• Merhaba ;

Elimde henüz 3 ayı dahi dolmamış Blackberry Z10 vardır.İş için gerekli bazı uygulamalar sadece İOS'da olduğundan değiştirmek istiyorum.İlgilenirseniz görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademsahin

Merhaba ;

Elimde henüz 3 ayı dahi dolmamış Blackberry Z10 vardır.İş için gerekli bazı uygulamalar sadece İOS'da olduğundan değiştirmek istiyorum.İlgilenirseniz görüşebiliriz.

Maalesef
    Teşekkürler

• pm...
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Lütfen ilanı düzgün okuyunuz... 32 GB bu 16 GB değil çoğu kişi iphone 16GB olarak düşünüyor fiyatı ona göre veriyor

Vodafone distribütör cihazı 5,5 aylık..

Faturalı garantili sorunsuz çizik yok siyah satış fiyatı 1650 TL Fiyatı düşürdüm lütfen artık indirim talep etmeyiniz

Takas fiyatı 1750 TL olarak değerlendirilecektir

Takas,mümkünse sıfır,sorunsuz,faturalı,garantili telefonlarla(nokia,sony,bb,htc,iphone hariç) ve ipad mini,ipad3,ipad4 ile olabilir

Satış takas sadece İstanbul içinde yapılacaktır,şehir dışı kargo yoktur ,elden teslim edilmek ve %5 komisyon koşuluyla sanalpazar ilanı açılır taksitle alabilirsiniz

vodafone türkiye'den mi alındı yoksa yurtdışından mı gelme cihaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur mirza zeyrek

quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

Lütfen ilanı düzgün okuyunuz... 32 GB bu 16 GB değil çoğu kişi iphone 16GB olarak düşünüyor fiyatı ona göre veriyor

Vodafone distribütör cihazı 5,5 aylık..

Faturalı garantili sorunsuz çizik yok siyah satış fiyatı 1650 TL Fiyatı düşürdüm lütfen artık indirim talep etmeyiniz

Takas fiyatı 1750 TL olarak değerlendirilecektir

Takas,mümkünse sıfır,sorunsuz,faturalı,garantili telefonlarla(nokia,sony,bb,htc,iphone hariç) ve ipad mini,ipad3,ipad4 ile olabilir

Satış takas sadece İstanbul içinde yapılacaktır,şehir dışı kargo yoktur ,elden teslim edilmek ve %5 komisyon koşuluyla sanalpazar ilanı açılır taksitle alabilirsiniz

vodafone türkiye'den mi alındı yoksa yurtdışından mı gelme cihaz ?

Vodafone Türkiye ilanda da yazıyor zaten

• Satış devam etmektedir

Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 17 Haziran 2013; 16:19:50 >

• Pm

• Bir pm daha

• Üstat ilana resim koyar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

Üstat ilana resim koyar mısın

En kısa zamanda ekliycem

• Bana referans olarak sahibinden de veya burada satılan sıfır veya 2.el telefonları göstermeyin

Ona bakılırsa sıfır dist garantili note 2 nin 1250 ye,S3 ün 1000 liraya satıldığını hatta günlerce beklediğini gördük

O yüzden referans noktası piyasadır

Piyasada sıfır ip5 32gb distribütor cihazı ortalama 2200 lira civarında yani 2.el için 1650 ye laf edecek bir bahane kalmıyor

O yüzden herkes kendini akıllı sanmasın herşey ortada biraz hesap bilen görür kimseye zorla bişey satmıyoruz işinize gelmezse almazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 18 Haziran 2013; 19:59:32 >

• pm
  • besiktas arkadaşımıza satilmistir hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustist81 -- 19 Haziran 2013; 12:51:35 >

• Valla sıfır cihaz almak daha riskli olurdu :) ..Arkadaş 0 gibi kullanmış,teşekkür ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Valla sıfır cihaz almak daha riskli olurdu :) ..Arkadaş 0 gibi kullanmış,teşekkür ediyorum..

İyi bir dost kazandım
    İyi günlerde kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.