Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün TR cihazıdır. Ağustos Yada Eylül 2014 Yılında yenilenme cihazı olarak değiştirilmiştir.

Batarya durumu çok iyidir. 32 GB Beyaz olan modelidir.

Telefonun tüm özellikleri kullanılabilir durumdadır.Resimlerde belirttiğim gibi sol alt kısımda ufak bir ezilme vardır. fazla rahatsızlık vermemektedir. Telefonun arka kısmında ufak kılcal çizikler bulunmaktadır ışıkta belli olmaktadır.

Ürünün garantisi bitmiştir. Orijinal şarj adaptörü ve kablosu ile birlikte verilecektir ayrıca Apple marka 2,5 metre şarj kablosu da hediye edilecektir.

Ürün ile birlikte Spigen Slim armor Siyah-Beyaz Renk Kılıf ve Belkin marka Mavi kılıfta hediye edilecektir. Kulaklığı hijyen açısından vermeyi pek uygun bulmuyorum.

Ürünün kutu ve faturası mevcut değildir.

Ürün Özellikleri bu şekildedir.

Fiyat Olarak 950 TL düşünüyorum.

Takas olarak Iphone 5s , Samsung S5, Note 3 modelleri ve yine aynı ayarlarda telefonlar ile takas olur. Başka takas teklifleri de değerlendirilir.

Ürün resimlerini ayrıntılı olarak koymaya çalıştım. Herhangi bir soru işareti kalırsa akıllarda mesaj atabilirsiniz.

İyi forumlar.

Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL Satılık-Takaslık Iphone 5 32GB Beyaz Türkiye Cihazı 950 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccoray -- 21 Mayıs 2015; 11:03:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.