Şimdi Ara

Satılık-Takaslık HTC HD (Blackstone) Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_40852712/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40852712

Htc Hd cihazımı özellikle android sistemli cihazla takaslamak istediğimi yazmıştım. bu zamana kadar çok teklif aldım. ancak gelen tekliflerin çoğunluğu hep ölücü tekliflerdi. o yüzden cihazı birtürlü takas yapamadım.

o yüzden telefonumu direk satıp üzerine artık kendimde birseyler koyup android bir telefon alacağım.

telefonla ilgili tüm detaylar linkteki ilk ilanımda vardır.
    fiyat olarakta telefonla birlikte 8gb hafıza kartınıda verirsem 425 TL
    Hafıza kartsız olarak 400 TL

nakit dışında mantıklı teklifler gelirse düşünebilirim. (özellikle android telefon)

sormak istediğiniz tüm sorular ve teklifleriniz için özel mesaj gönderebilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gelen ölü tekliflerin tek nedeni o dokunmatik sorunudur bence :) çünkü 6.5.3 romlar daha tam anlamıyla stabşl degiller bence...

sebebide şu mesela alt taraftaki ikonlar ile program ikonları çakışıyor 6.5.3 için programların farklı yazılması gerekiyor ki daha böyle bi adım yok... wp7 ye geçiş için hem güzelleştirip hemde bi yandan böyle sorunlar çıkardılar cihazlarda... başlat üstte olan romlar daha stabil ama altta olanda daha kullanışlı tek sorunu bu bence ama sana zamanında diamond için yaptıgım teklif halen geçerli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

gelen ölü tekliflerin tek nedeni o dokunmatik sorunudur bence :) çünkü 6.5.3 romlar daha tam anlamıyla stabşl degiller bence...

sebebide şu mesela alt taraftaki ikonlar ile program ikonları çakışıyor 6.5.3 için programların farklı yazılması gerekiyor ki daha böyle bi adım yok... wp7 ye geçiş için hem güzelleştirip hemde bi yandan böyle sorunlar çıkardılar cihazlarda... başlat üstte olan romlar daha stabil ama altta olanda daha kullanışlı tek sorunu bu bence ama sana zamanında diamond için yaptıgım teklif halen geçerli :)

aydınlatıcı bilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
    diamond olarak düsünmüyorum. hatta htc olarak hiç düşünmüyorum. android sistemli bi cihaz olsa hiç düşünmem. ama wm artık yeter dedim. bıktım usandım yani wm den.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.