Şimdi Ara

SATİLİK TAKASLİK HİS İCEQ4 4850 1GB FULL KUTU TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su anda kullanmakta oldugum performansli ekran kartımı satışa ve takasa sunuyorum.

Su an hdd ye ihtiyacım var.takası onlarla düşünüyorum.500 gb 1tb 1.5 tb 2 tb ...

Ürün full kutu icerige sahip.kutudan cikanlarla beraber kutu ile gönderilecek.faturası var.garantisi bitik.en ufak bir sorunu yok ve performanslidir.bilen bilir zaten.oc hiç yapılmadı.

Satış fiyatı 150 tl dir.kargo alıcıya aittir.

Herkese saygılarımla.

• fiyat biraz fazla gibi hocam . hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

fiyat biraz fazla gibi hocam . hayırlı satışlar

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Satılma aciliyeti yoktur.Fiyat hep böyle kalacak
  • Samsung 1 tb 7200 rpm sata hdd + yine Samsung 160gb 7200 rpm sata hdd ile takas.
  • PM ile cevaplandı
  • quote:

Evet bu gün sizin ilanınızdaki 4850 yide inceledim bir başka forumdaki bir başka ekran kartı ilanınıda soğutucuya verilen eksta paranın gereksiz olduğunuda söyledim
    2. el bir ekran kartına değerinden fazla para vermek yerine aynı fiyata daha üst model ekran kartı alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosferaT666

quote:

Evet bu gün sizin ilanınızdaki 4850 yide inceledim bir başka forumdaki bir başka ekran kartı ilanınıda soğutucuya verilen eksta paranın gereksiz olduğunuda söyledim
    2. el bir ekran kartına değerinden fazla para vermek yerine aynı fiyata daha üst model ekran kartı alınabilir.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginize teşekkürler.

Böyle yorumlar genelde PM den olur ama canınız sağolsun.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

İlginize teşekkürler.

Saygılarımla

İstisnalar kaideyi bozmaz, millet birbirini yiyor sen şöylesin böylesin diye bizimkisi nacizane 2.el bilgi alışverisi hem üstelik oda satıcı.
    Takas görüşmeleri olumlu gidiyor :)
    Hasan arkadaş anlayışlı ve zeki birisi. ;)
  • quote:

quote:

İlginize teşekkürler.

Saygılarımla

İstisnalar kaideyi bozmaz, millet birbirini yiyor sen şöylesin böylesin diye bizimkisi nacizane 2.el bilgi alışverisi hem üstelik oda satıcı.

Sen olumlu olmasan bu görüşmeler olumlu gitmez dostum.

Baltimore arkdaşa bilir.

2 TB kafa kafaya önerdi.Beni beklettiği için iptal ettim satışı.Çünkü bende başka insanları bekletiyordum ve bundan hiç hoşlanmam.Ama efendi birisi baltimore.Başka zaman alış-veriş aparız kısmetse.

• quote:

quote:

quote:

İlginize teşekkürler.

Saygılarımla

Sen olumlu olmasan bu görüşmeler olumlu gitmez dostum.

Baltimore arkdaşa bilir.

2 TB kafa kafaya önerdi.Beni beklettiği için iptal ettim satışı.Çünkü bende başka insanları bekletiyordum ve bundan hiç hoşlanmam.Ama efendi birisi baltimore.Başka zaman alış-veriş aparız kısmetse.

Baştan biraz olumsuz düşünmüştüm ama bir şekilde arayı bulduk sanırım ikimizinde fazla beklemeye tahammülü yok.

• Benim acelem yoktu dostum.Sadece senin işini görmek istedim buna emin olabilirsin.Acelem olsa 2TB ile takas yapardım

Ürün Nosfera T666 nın sahip olduğu 1 tb samsung hdd 7200 rpm 32mb ön bellek (1 yıldan fazla garanti) ile üste 32 tl olarak anlaşılmıştır.

Herkese saygılarımla
  • quote:

Benim acelem yoktu dostum.Sadece senin işini görmek istedim buna emin olabilirsin.Acelem olsa 2TB ile takas yapardım

Ürün Nosfera T666 nın sahip olduğu 1 tb samsung hdd 7200 rpm 32mb ön bellek (1 yıldan fazla garanti) ile üste 32 tl olarak anlaşılmıştır.

Herkese saygılarımla

Ürün tarafımdan alınmıştır iki taraf içinde hayırlı olsun.
  • Sevgili Efkan kardeşimle mütabakat sağladık sonunda.

Ürünü yarın kendisi bana çıkaracak ve hesabıma da üste kalanı yatıracak.Ben yarın Açık öğretim sınavına geçeceğim için yetişebilirsem ürününü kargoya verebileceğim olmazsa p.tesiye kalacak ne yazık ki.

P.tesi ürünü yolladığımda buradan da belirtecem.
  • fiyat uygun olsa alırdım ama 150den 100civarına çekmeni isteyemem zaten tok satıcıymışsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.