Arkadaşlar, 16/03/2011 tarihinde bir hevesle hızlıal'dan aldığım Faturalı ful kutulu Archos 70 (8 gb) tablet bilgisayar kullanılmayıp kenarda yattığı için satılıktır. satış fiyatım 400 liradır. Alındığı günden itibaren ekran jelatini ile kullanıldığından ekranı sıfırdan farksızdır. ayrıca deri bir kılıfla birlikte gönderilecektir.
Fiyatı konusunda bilgim yok ama Archos çok kaliteli bir firma olduğu gibi, birebir şahit olmuş bir adam olarak Türkiye ithalatçısının da (Seha) son derece ilgili ve dürüst bir politika izlediğini söyleyebilirim. Marka konusunda şüphesi olan arkadaşlar avrupa da en çok tutulan markalar arasında gelen archos' u güvenle alabilirler. Arkadaşa hayırlı satışlar...
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001 Fiyatı konusunda bilgim yok ama Archos çok kaliteli bir firma olduğu gibi, birebir şahit olmuş bir adam olarak Türkiye ithalatçısının da (Seha) son derece ilgili ve dürüst bir politika izlediğini söyleyebilirim. Marka konusunda şüphesi olan arkadaşlar avrupa da en çok tutulan markalar arasında gelen archos' u güvenle alabilirler. Arkadaşa hayırlı satışlar...
Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. Fiyat konusunda ise 3 ay once 598 liraya aldim. Aldigim fiyatin % 35 altina veriyorum