cihaz temiz, sorunsuz, garantili, faturalı, aksesuarları tamdır. takasta öncelikli telefonlar n80, w880i(ikisininde siyah rengi) dir. takas yapılacak telefonlar temiz, garantili, faturalı ve aksesuarları tam olmalıdır. tekliflerinizi bekliyorum
nakit satmayacaktım ama vazgeçtim nakitte olabilir. nakit fiyatı 500ytldir. nakit satış için son fiyattır.
ETEN M600 PLUS CEP BİLGİSAYARI
# Stil ve Performans birarada # Gösterişli ve kompakt dizayn # Dahili anten # 400 Mhz İşlemci # Sınırsız Hafıza # 256MB Flash ROM, 64MB SDRAM # SD / SDIO / MMC kartları ile sınırsız veri depolama imkanı # Bağlantınız kopmasın ! # Quad-Band GSM modülü # GPRS # Blueooth # Wİ-Fİ özelliği sayesinde her zaman internete bağlanın , bilgi alın , bilgi gönderin. # Multimedya deneyiminizi artırın # 2.0 Megapixel dijital zoom lu kamerası ile istediğiniz an ve yerde fotoğraf çekin # Sınırsız video kaydı # Bütün medya formatlarını destekler (AMR,AWB,MIDI,MMF,RMI,AAC,3GP, AVI ) # 192 polifonik melodi , MIDI, WAV, MP3, WMA, AMR, AWB, MMF, RMI, AAC zil seslerini destekler # Fotoğraf alın yollayın # Multiplayer oyunlar oynayın # Microsoft Mobil 5.0 Türkçe İşletim Sistemi # Genel Özellikler # Genel Network GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Duyurulma 2006, Eylül # Ölçüler Boyutları 111.7 x 60.7 x 22 mm Ağırlık 174 g # Ekran Tip TFT dokunmatik ekran, 65K Renk Ölçüler 240 x 320 piksel, 42 x 57 mm - el yazısı tanıma # Zil Tipi Tip Polifonik, MP3 Uyarlama Yüklenebilir Titreşim Evet # Hafıza Telefon defteri Ortak (paylaşımlı) hafızada, Resimli arama Arama kaydı Evet Kart slotu SD/SDIO - 256 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM # Samsung S3C 2440 400 MHz işlemci # Data(Veri) GPRS Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps WLAN Wi-Fi 802.11b Bluetooth Evet, v2.0 Kızılötesi portu Hayır USB Evet # Özellikler OS Microsoft Windows Mobile 5.0 Mesajlaşma SMS, MMS, Email, Anında Mesajlaşma Tarayıcı HTML (PocketIE) Oyunlar Solitaire, Jawbreaker Renk Kamera 2 MP, 1600x1200 piksel, video - Pocket Office(Word, Excel, Outlook), eBooks Windows Moynatıcı 10 Organiser T9 Sesli notlar Uzaktan konuşma (Handsfree) # Batarya Standart Batarya, Li-Ion 1440 mAh Bekleme süresi en fazla 200 saat Konuşma süresi en fazla 4 saatSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
Üstadım fiyatı bir daha gözden geçirmende fayda var. Sıfırı 577 ytl ve taksitli satışıda var. Aşağıda açıklayıcı link mevcuttur. Fiyat da bir şeyler daha yaparsanız ilgilenebilirim.
Üstadım fiyatı bir daha gözden geçirmende fayda var. Sıfırı 577 ytl ve taksitli satışıda var. Aşağıda açıklayıcı link mevcuttur. Fiyat da bir şeyler daha yaparsanız ilgilenebilirim.
dostum ordan satılan cihazın garantisi ultravizyon tarafından verilmiyor. bu ultravizyon garantili. o sitede her ürünün saçma sapan fiyatları var ayrıca.
ha arkadaşlar birde her bu ürünün ilanını açtığımda lütfen şu gereksiz siteyi buraya link koymaktan vazgeçin. ben açıklamasını yapmaktan bıktım siz koymaktan bıkmadınız.
Gereksiz site değin yerden bir çok ürün aldım ve çokta memnunum ürünler garintili satılıyor neden gereksiz olduğunu anlayamadım sonuçta ürünlerin garantisi tedarikçi firmadan sağlanır ve alınan ürünler garantili olur nerden alırsan al fark etmez
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
Gereksiz site değin yerden bir çok ürün aldım ve çokta memnunum ürünler garintili satılıyor neden gereksiz olduğunu anlayamadım sonuçta ürünlerin garantisi tedarikçi firmadan sağlanır ve alınan ürünler garantili olur nerden alırsan al fark etmez
o site bu ürüne kendi garantisini veriyo dostum ultravizyon değil, orda dikkatlice bakarsan görürsün. dilerseniz ordan alırsınız, bu mavibilgisayar muhabbetini fazla uzatmıyorum.