Şimdi Ara

SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takas yoluyla elime gecen ve evde led tv ye baglayıp sorunsuz kullandıgım ekransız LG x110 marka netbook satılık yada işime yarayacak bişeyle takaslıktır.

ilgilenen arkadaslar msj atabilir.

cihaz kozmetik olarak cok iyidir gorunce hakvereceksiniz zaten.

sizde sadece 2 kablo baglayarak televizyonunuzu bilgisayara cevirebilirsiniz.

ister gündelik işlerinizi gorebileceginiz bir bilgisayar,ister torrent-ip tv-download makinesi olarak kullanabilirsiniz.

SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK  SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK  SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK

SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK  SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK  SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK

SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK  SATILIK - TAKASLIK EKRANSIZ NETBOOK

Ürün Kodu X110-L.A7NBT
    Aile X110 Netbook
    İşlemci Cinsi Intel Atom Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache
    İşlemci Hızı ( MHZ) Intel Atom Processor N270, 1.6GHz
    Ön Bellek 512kb
    Bellek 1024MB DDR2 667MHz
    Maksimum Bellek ( MB)
    Bellek Slot Sayısı
    Sabit Disk 80GB
    Ekran Kartı Intel GMA 950
    Ses Kartı SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch)
    İşletim Sistemi Genuine Windows XP Home
    Faks Modem Yok
    Network Kartı 10/100 Ethernet
    I/O Port 3xUSB, VGA, RJ45, Mic-in, HP-out 4-in-1 (SD, MMC, MS, MS pro)
    Wireless WLAN 802.11 b/g
    Ağırlık (kg) 1.19kg (with a standard battery)
    Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde
    Pil Tipi - Ömrü Li-ion 3 cells (Batarya ölü değildir en az 30-40dk gidiyor)
    Klavye Q Türkçe
    Mouse Touchpad with Scroll Function

Takas icin; yeni nesil android tabletler - hdmi dan baglayabilecegim pc kasaları - android stickler olabilir.

Fiyat olarak; 199 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 7 Mayıs 2014; 4:34:25 >

• 199 tl ve ekransız ? Hocam fiyat gayet yüksek, batarya da bitti bitecek o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye gore kime gore yuksek hocam??yani baz aldıgınız kaynak nedir??
    urun ikinciel sıfır degilki baska yer daha dusuk fiyata satarken ben yuksek fiyat yazayım...

belliki boyle bi cihaz ihtiyacınız var ve denk duserse hesabı yapıyorsunuz fakat ben ilanı ikinci el bolumunde actım sıcak fırsatlar bölümünde degil dolayısıyla ölücüler,al-sat işi yapanlar sıcak fırsatlar linkini takip etmeli diye dusunuyorum.selametle
  • Ölücüyle al satla ne alakası var 250liraya bulunması mümkün olan netbook satıyorsunuz ekranı yok
    (bu şekilde bende aldım piyasa fiyatının yarısına ama)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek "istedigim benim ve ikinci el bolumundeki ilanlar fırsat urunu degildir,sizin piyasa dediginiz seyin altında olmak zorunda degildir."di.
    sizinki biraz beşik kertigi hesabı oluyor,komsunun oglu oldu diye bizim kızı ona kertmek gibi.yani baskası benden dusuk sattı diye bende mi o fiyata satmam gerekli :)

199tl ye calısan bu ayarda laptop bulabiliyorsanız ilana neden girdiniz???bulunmaz demiyorum ama bendeki ilan ve fiyat bu diyorum.tamam ilan yoruma acık ama sırf ben yazdım oldu diye yazmayın lütfen.
    ticaret yada bi kar gozetmeksizin 2006'dan beri bu forumda yüzlerce sey aldım sattım,bircok dost edindim bi o kadarda tecrube kazandım.bırakında bari kendi ilanımda neyin ne kadar ettiğini ben karar vereyim.
    selametle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    8 ay önce açıldı
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.