Şimdi Ara

Satılık/Takaslık - Blackberry Bold 9780 Siyah - KVK Garantili - Temiz - 320 TL-300 tl indiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese S.a . Sony Xperia P aldıgım için blackberry 9780 bold siyah model telefonumu satıyorum..Ürünü 2 temmuz 2011 de aldım..kutusu aparatları vs herşeyi mevcut..faturası duruyor..garantisi devam ediyor..2 Temmuz 2013 dde garantisi biticek..İstanbulda/Üsküdarda oturmaktayım..Dileyen gelip ürünü elden alabilir dileyene alıcı ödemeli kargo ile gönderilebilir..Fakat ücretin ilk önce verilip sonra kargoya verileceğini söylemek zorundayım...2 ufak darbe izi birde ufak boya asınması var onlarıda ekliyorum..daire içine aldıgım fotolarda mevcutt...

Fiyat=320 Tl - 300 TL

Takas Şartları = Sadece android cihazlarla...(HTC/SONY/SAMSUNG)
    a
    Ürüne ait görseller

ÖN
     Satılık/Takaslık - Blackberry Bold 9780 Siyah - KVK Garantili - Temiz - 320 TL-300 tl indiii

ARKA

SOL

SAĞ

KUTU İÇERİĞİ APARATLAR

FATURA

DARBE 1

DARBE 2

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRugged -- 1 Mayıs 2013; 15:32:18 >

• UP UP
  • Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM Attim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_

PM Attim.

PM cevaplandı sm=ok.gif] SATIŞA DEVAM
  • UP UP UP
  • UP UP UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellll
  • Up up uppppppp

• Cihaz halen satılmadı....GÜNCELLL
  • Güncellllllll

• UPPPPPPPPPP UPPPPPPPPPPPP
  • güncelllllllllllllllllllll
  • 300 TL OLARAK FİYAT GÜNCELLENMİŞTİR...
  • 300 TL FİYAT YADA BELİRTTİĞİM TELEFONLAR TAKAS DEVAM EDIYOR............
  • Güncellllllll
  • Güncelllllllllllllll
  • Güncellllllllllllll takas imkanı vardır.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.