Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK BF3 PREMIUM EDITION, MOH WARFIGHTER LIMITED EDITION, BF4 BETA ORIGIN HESABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xboxa geçtiğimden dolayı origin hesabımı satıyorum. Hesapta BF3 premium edition ve Moh Warfighter limited edition vardır. Ayriyetten Moh warfighter ile gelen BF4 betasıda vardır. (BF4 betası çıkınca direk giriş sağlanıcak) Satılıktır takasda olur. Xbox oyunu ile takas olur.

Originde mail, kullanıcı, adı şifre dahil her bilgi değiştirilebildiğinden hesap tamamen sizin olacaktır ve kendi üzerinize alabileceksiniz. Ayriyetten isterseniz sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerden komisyonu ödemeniz şartıyla ilan açabilirim.

Edit 2: Originde artık mail değiştirilmiyormuş. Ancak isterseniz hesabın kayıtlı olduğu mailide sizin üstünüze geçirebilirim.

Fiyat: 60 TL

Not: Söylemeyi unuttum 2 oyunda hiçbirşekilde piyasada gezen ucuz rus keylerinden değildir. Öyle her patchda dil değiştirme vs. yok. 2 oyunda origin üzerinden alınmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üç Admin -- 30 Mart 2013; 15:34:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attık cavap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonemesis

pm attık cavap yok

Foruma girememiştim dün kusura bakmayın. Cevapladım.

• Originde artık e-mail değiştirilmiyor. Live-chat'ten değiştirebilirsiniz; gizli soru yanıtı, hesabın ilk e-mail adresi ve ev adresi soruyorlar. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nFlames

Originde artık e-mail değiştirilmiyor. Live-chat'ten değiştirebilirsiniz; gizli soru yanıtı, hesabın ilk e-mail adresi ve ev adresi soruyorlar. Bilginize.

Gerçekten mi? Bayadır oynamadığımdan bilmiyordum sağolun değiştiriyorum içeriği. Daha öncedende BC2 + Vietnam hesabı satmıştımda herşeyini değiştirmiştik. Neyse teşekkürler.

• İlan günceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.