Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK ASUS R290

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM EKRAN KARTIM SATILIKTIR 1 AYLIK FULL KUTULU ÇİZGİ ELEKTRONİK GARANTİLİDİR FATURASI YOKTUR ....

FİYAT : 800 TL DİR...

TAKAS NVİDİA SERİSİ KARTLARLA OLUR ÖZELLİKLE 780 VE ÜZERİ SERİLERLE KART + PARA VEREBİLİRİM...

İSTEK ÜZERİNE SANALPAZAR İLANI KOMİSYON EKLEYEREK AÇABİLİRİM KARGO BANA AİTTİR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji-tr -- 13 Haziran 2014; 3:53:20 >

• Hayırlı satışlar kart güzel fiyat iyi yalnız fatura yoksa garantide yok demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Hayırlı satışlar kart güzel fiyat iyi yalnız fatura yoksa garantide yok demektir.

fatura olmaması garanti yok anlamına gelmiyor kartın serino sundan garanti durumu bakılabiliyor merak etmeyin garantilidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji-tr

quote:

Hayırlı satışlar kart güzel fiyat iyi yalnız fatura yoksa garantide yok demektir.

fatura olmaması garanti yok anlamına gelmiyor kartın serino sundan garanti durumu bakılabiliyor merak etmeyin garantilidir...

benden iyimi bileceksin kardeş ben çizgiyi aradım başıma geldi fatura olmadan hiçbir işlem yapamazsınız dedi o yüzden fatura önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Vatan'da başıma geldi fatura veya garanti belgesi isteniyor. büyük ihtimal kartınızın garanti belgesi vardır.

vatan fatura ister kendi satmadığı ürünle uğraşmamak için serino dan bakıldığında çizgi garantisi çıkıyor herhangi garanti durumunda çizgi ye direk göndermeniz yeterli oluyor
    bu arada hatırlattığınız iyi oldu garanti belgesinin fotoğrafını çekiyim de soru işareti kalmasın kimsenin aklında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji-tr -- 13 Haziran 2014; 3:21:38 >
  • quote:

quote:

quote:

benden iyimi bileceksin kardeş ben çizgiyi aradım başıma geldi fatura olmadan hiçbir işlem yapamazsınız dedi o yüzden fatura önemli.

benim başıma hiç gelmedi hatta faturasız eski anakartımı çizgi ye verdim fatura falan da sormadılar oda çizgi garantiliydi hiç bir sıkıntı yaşamadım

• quote:

quote:

quote:

Millete benden iyimi bileceksin diye böbürlenme, faturasi olmayan cizgi elektronik garantisi olan anakart gonderdim seve seve yaptilar. Fatura onemli birsey degil, oldu adam faturayi kaybetti diye garantili kartini yaptiramayacak,direk vatana bile gotursen ilgilenmek zorundalar, sistemlerinde hepsinin serial number 'i mevcut...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Commando
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

quote:

quote:

quote:

Millete benden iyimi bileceksin diye böbürlenme, faturasi olmayan cizgi elektronik garantisi olan anakart gonderdim seve seve yaptilar. Fatura onemli birsey degil, oldu adam faturayi kaybetti diye garantili kartini yaptiramayacak,direk vatana bile gotursen ilgilenmek zorundalar, sistemlerinde hepsinin serial number 'i mevcut...

Kardeş bakmıyorlar bakmıyorlar adamlar başıma geldi diyorum faura olmadan hiçbir işlem yapamayız diyorlar vatanada gittiğin zaman hemen faturayı isterler fotokopisini alırlar faturayı adam sana boşa mı veriyor bilip bilmeden yorum yapmayın.başıma kaç kere geldi hepsinde de fatura istediler.

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Istediin urunu faturasiz ver bana, beraber gidelim, islem yapmazlarsa istediini alicam sana vatandan tamammi? Yaparlarsa 1500 luk olmaya hazirmisin? Ben herturlu yaptiririm..Faturanin bi anlami yok, sistemden ne aldiin hangi tarihte yaziyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

Istediin urunu faturasiz ver bana, beraber gidelim, islem yapmazlarsa istediini alicam sana vatandan tamammi? Yaparlarsa 1500 luk olmaya hazirmisin? Ben herturlu yaptiririm..Faturanin bi anlami yok, sistemden ne aldiin hangi tarihte yaziyor zaten.

Banada hep fatura olmadan işlem yapamayız dediler.yapıyorlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 15 Haziran 2014; 2:01:02 >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Yaptirtmasini bileceksin, faturan yok ama garantin var ve birsey yapmiyor heee? Yok oyle bir Istanbul, yikarim orayi!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.