Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Kullandığım Asus GTX 750Tİ OC ekran kartını satıyorum(veya takaslıyorum). Trabzon içi elden satılıktır/takaslıktır. Şehir dışı isteyen olursa ücret sonrası kargo yapılacaktır. Kargo bana aittir. Ürünün fiyatı 350TLdir. Ürün genel olarak 380TL civarı satılmaktadır.

Üründe herhangi bir sorun yoktur ve tamir görmemiştir.

11/06/2014 tarihinde alınmış ve fatura kesilmiştir. 2 yıl Türkiye içi garantisi vardır. Garantiyi devre dışı bırakacak bir şey yapılmamıştır. Ürün temiz kullanılmıştır.

TAKASI SADECE GTX970İN MSİ TİGER MODELİ VE ÜÇ FANLI MODELLER DIŞINDA;

COİL WHİNE SORUNU OLMAYAN GALAX,ASUS,MSİ,EVGA,ZOTAC 2 FANLI MODELLERDEN BİRİ İLE GTX 750 Tİ OC ÜZERİNE 650TL NAKİT VERİP YAPACAĞIM.

Sahibinden linkine buradan bakablirsiniz.

Ekran kartlarıyla ilgilenenler kartın özelliklerini bilir. Kısaca kartın özellikleri;

2Gb 128 Bit GDDR5 bellek veriyolu ve kapasitesine sahip.

Yeni çıkmış olan Directx 12yi destekliyor.

Gördüğüm en yüksek sıcaklık 67 derece.

Asus standart modellerden yaklaşık 2.5 kat(50.000 saat) uzun ömürlü bileşenler kullanmış.

Kartta 1 HDMI, 2 DVİ(24+1), 1 VGA(D-Sub) olmak üzere dört çıkış var.

Büyüklüğü: Uzunluk-Genişlik-Derinlik olarak 21.8-11.5-3.9 cmdir.

Kart maxwell mimarisi taşıyor güç tüketimi bu performansa oranla oldukça düşük 65 watt. Gerçek 350watt psu ile kullanılabilir.

DSR özelliğini destekliyor. Yeni mimarili kartlarda bu özellik sayesinde 1080p monitörlerde oyunları 4kya kadar renderleyip monitöre getiriyor. Yani 1080p monitörde daha keskin görüntüler elde ediliyor. 1080pde yüksek fps aldığınız oyunlarda bu özelliği açabilirsiniz.

AC Unity, Batman Arkham Knight, Ark:Survival Evolved(erken erişim) bu oyunların dışında tüm oyunlar 1080pde takılmadan oynanabiliyor. Bu oyunlarda da optimizasyon sorunu var.

ÜRÜN İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLERİ PAYLAŞTIM. FİYAT DÜŞÜRMEK İSTEYENLER MESAJ YAZMASIN SON FİYATTIR. GET VEYA SANALPAZAR AÇMIYORUM. CİDDİ ALICILAR MESAJ ATARAK BANA ULAŞABİLİR.
     SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL SATILIK/TAKASLIK ASUS GTX 750 Tİ OC 350TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensesBr -- 20 Ağustos 2015; 8:32:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünü sahibinden.com üzerinden satmış bulunmaktayım. Konuyu yetkililer kilitleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık - GTX 750 Sistem
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.