Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(Satılık/Takaslık) Asus 8500GT / RX580 / RTX3060 /

-
-
Satmakta olduğunuz 8500GT ürün problemli ilanı açar açmaz küçük resimde dahi ürünün kondansatörlerinin şişmiş olduğu görünüyor.
Milletin ilanına dadanıp insanlar kazıklanmasın düstürüyle bilinçlendirdiğinizi iddea etmekte iken ,problemli ürünü kusuru olduğunu söylemeden satmakta tam size yakışmış gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 21 Ocak 2022; 14:39:56 > -
Çalışırken videosunu atayım sayın bilgin arkadaşım. Boş konuşma yaptığım al sat ortada, yaptığım alışveriş referans ortada. Hadi 3 park ötesinin kumunda oyna şimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
İnsanın biraz yüzü kızarır,utanır.Ama sizde ne gezer...Tekrar ediyorum,kusursuz olarak satmaya çalıştığınız ürün, PROBLEMLİ .
Siz uyarıya rağmen,onuda farkedemimişsinizdir.(elektronikten bihaber olunca öyle olur)
Soğutucunun hemen önünde yanyana duran 2 nippon chemicon 1500UF lık kondansatörle kesin olarak şişmiş ve bu problemdir.İstediğiniz kadar video atın bu durum değişmez.o kart sorunlu.
Bu satıcı ile iş yapma niyetinde olan ve-veya yapmış olan kişileri ben uyarayım .Alın işte böyle bir şahıs,kusurla karta göz-göregöre sağlam der şaka gibi.
-
Ah benim zihniyet kıtığı forumdaşım, ne kadar ince düşüncelisiniz. İlanı açıp o kartı görüp almak isteyecek insan fiyatına bağlı olarak koşulunu düşünerek alacaktır zaten. Çalışır yıpranmış donanım satıyoruz apaçık ortada, yapılan salak saçma yoruma bak...
Sizden biz power supply, ekran kartı vs alırken muhakkak dış kapağını, soğutma bloğunu falan söküp bakalım neme lazım kandansatörler şişme yapmıştır falan. Kendiniz elinizden ne ürünler geçmiştir, kimbilir ne kadar süreçte şişik kondansatörlü anakartlar, ekran kartları kullanmışsınızdırda burda laf salatası yapmaya çalışıyorsunuz. Sonuç mu ben burada çalışır ürün satıyor muyum ? Kullanımına engel olan bir durum var mı ? yok. Hadi şimdi daha fazla savsaklamaya devam etme boşa çalarsın.
Ortaya kendince haklı gözükebilecek bir neden atıp sataşma sebebi oluştursun diye yazmaya gelmişsin; kendince sanki ben "kusursuz kondisyonda sıfır gibi 8500gt" gibi bir ibare kullanmışımda bunun üzerinden yola çıkarak saçmalamaya devam etmişsin. Hayatta çok madara olursunuz daha bu kafayla, hoşuma gidiyor benimde sizin gibi kafada mantık sıkıntısı içinde çelişenlere cevap vermem.
Aman dikkat edin anne babanıza kardeşinize nokia 3210 falan alırken arka kapağını açıp pilin temas ettiği iletken metaller falan oksit yapmış mı pil şişmiş mi iyi bakın bunlara ne olur ne olmaz. Yaptığım ironileri kavrayabilecek kadar bir pratik iradenizde yokta neyse...