Şimdi Ara

(Satılık/Takaslık) Asus 8500GT / RX580 / RTX3060 /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 (Satılık/Takaslık) Asus 8500GT / RX580 / RTX3060 /
    Öncelikle toplu satışım yoktur. Nvidia kartlarım için 1 ya da 2 tanesi takriben upgrade amaçlı ilana koyulmuştur, duruma göre ilan güncellenecektir.

Asus 8500GT 512mb

Hp sistemden sökülmüştür. Dvi hdmi görüntü çıkışları mevcuttur.

Fiyat: 150lira
    (Satılık/Takaslık) Asus 8500GT / RX580 / RTX3060 / (Satılık/Takaslık) Asus 8500GT / RX580 / RTX3060 /

MSI RX580 4gb Gaming X / XFX RX580 4gb GTS XXX Edition

Oyuncu sistemlerden gelip elime geçen 2 adet RX580 kartların temizlikleri ve macun bakımları yapılmıştır.
    Her 2 kartta kendi modellerinin en üst sınıfı soğutmalara sahiptir ve backplated kartlardır. XFX' in kutusu taşınma sırasında atılmış sadece kart mevcut.

Güncel vaziyette mining değerleri ölçülmüş olup 7/01/2022 itibariyle mininge koyulmuşlardır.

ERG 70mhs / RVN 14mhs / ALPH 490mhs / ETC ya da Ethash diğer tüm altcoinler 31-32mhs ortalama tüketim 80w arası.
    Elektrik tüketiminin artık önemli olduğu bu zaman diliminde örneğin ERG 65mhs @ 60w şeklinde de kazım yapabilecek şekilde mümkündür.

Fiyat: 3900liradır. 2' li alımda 7500liradır. Daha güncel üst seri ekran kartları ile takaslanabilir.

PNY RTX3060 12gb XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB non-LHR + Hdmi dummy

10 Nisan 2021 Amazon.es ürünüdür. 113w 49,5mhs eth mining hızlarında çalışır.

Fiyat: 16000lira tercihen RTX3060Ti / RTX3070 "samsung" bellekli kartlar ile takas edilecektir LHR' li ya da LHR' siz olabilir.

Zotac RTX3060 12gb Twin Edge non-LHR + Hdmi dummy

27 şubat 2021 Amazon.jp ürünüdür. 108w 49,5mhs eth mining hızlarında çalışır.

Fiyat: 16000lira tercihen RTX3060Ti / RTX3070 "samsung" bellekli kartlar ile takas edilecektir LHR' li ya da LHR' siz olabilir.

Palit RTX3060 12gb Dual non-LHR + Hdmi dummy

11 Mart 2021 Amazon.co.uk ürünüdür. 113w 49,5mhs eth mining hızlarında çalışır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu fiyatlara garantili RX570 bile bulunabiliyor, fiyat fazla

• Satmakta olduğunuz 8500GT ürün problemli ilanı açar açmaz küçük resimde dahi ürünün kondansatörlerinin şişmiş olduğu görünüyor.

Milletin ilanına dadanıp insanlar kazıklanmasın düstürüyle bilinçlendirdiğinizi iddea etmekte iken ,problemli ürünü kusuru olduğunu söylemeden satmakta tam size yakışmış gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 21 Ocak 2022; 14:39:56 >
  • fenomenhaa kullanıcısına yanıt
    Çalışırken videosunu atayım sayın bilgin arkadaşım. Boş konuşma yaptığım al sat ortada, yaptığım alışveriş referans ortada. Hadi 3 park ötesinin kumunda oyna şimdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mumi35 kullanıcısına yanıt

İnsanın biraz yüzü kızarır,utanır.Ama sizde ne gezer...Tekrar ediyorum,kusursuz olarak satmaya çalıştığınız ürün, PROBLEMLİ .

Siz uyarıya rağmen,onuda farkedemimişsinizdir.(elektronikten bihaber olunca öyle olur)

Soğutucunun hemen önünde yanyana duran 2 nippon chemicon 1500UF lık kondansatörle kesin olarak şişmiş ve bu problemdir.İstediğiniz kadar video atın bu durum değişmez.o kart sorunlu.

Bu satıcı ile iş yapma niyetinde olan ve-veya yapmış olan kişileri ben uyarayım .Alın işte böyle bir şahıs,kusurla karta göz-göregöre sağlam der şaka gibi.

• Aklınca kusur bulacak, yaran var tabi gocunuyorsunda şemsiye altından su damlatmaya çalış. Nasıl bir şizöfren ruh yaşıyorsunuz çok merak ediyorum ? Mining odası karbon salınımı fazla gelmiş heralde çıkıp biraz dışarda temiz hava alın arada iyi gelir.

15 yıllık bir karttan bahsediliyor, gelmiş burda kondansatörü şişik diyor. Allah hiç mi zeka vermiyor acaba bu kartı alan insan ne yapacak diye, fahiş fiyata fiyatların dengesiz olduğu piyasada alıp görüntü çıkışı almak internete girmek, video izlemek haricinde ne yapmasını bekliyorsunuz acaba 512mblık bir karttan ? Kondansatör patlarsada kullanan gider kendisi elektronikçide dilerse değiştirtir. 2022 yılında miningden patlamış kartı 2500liradan satma çabasında olan var, benim 150liraya amacı neye hitap edebileceği belli bir ürüne küçük aklınca zorundan sıvama çekmeye çalışan bir şahıs var. Çok komiksiniz vesselam...

Yolunuz düşerse buyrun bir ara ben sizi İzmir' de bit pazarlarımız oluyor bizim, yerlerde çer çöpün içinde ne üdüğü belirsiz ekran kartlarını 100 150lira istiyorlar ben sizi onlarla muhattap edeyim.

Ve bunun üzerine koymazsam olmazdı; güzel bir şarkıdır severek dinleyin ayrıca.

Küçük zekanızla daha yaratıcı şeylerle ilgilenin biraz, mantıksal bir dayanağıda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 21 Ocak 2022; 16:11:11 >

• Ah benim zihniyet kıtığı forumdaşım, ne kadar ince düşüncelisiniz. İlanı açıp o kartı görüp almak isteyecek insan fiyatına bağlı olarak koşulunu düşünerek alacaktır zaten. Çalışır yıpranmış donanım satıyoruz apaçık ortada, yapılan salak saçma yoruma bak...

Sizden biz power supply, ekran kartı vs alırken muhakkak dış kapağını, soğutma bloğunu falan söküp bakalım neme lazım kandansatörler şişme yapmıştır falan. Kendiniz elinizden ne ürünler geçmiştir, kimbilir ne kadar süreçte şişik kondansatörlü anakartlar, ekran kartları kullanmışsınızdırda burda laf salatası yapmaya çalışıyorsunuz. Sonuç mu ben burada çalışır ürün satıyor muyum ? Kullanımına engel olan bir durum var mı ? yok. Hadi şimdi daha fazla savsaklamaya devam etme boşa çalarsın.

Ortaya kendince haklı gözükebilecek bir neden atıp sataşma sebebi oluştursun diye yazmaya gelmişsin; kendince sanki ben "kusursuz kondisyonda sıfır gibi 8500gt" gibi bir ibare kullanmışımda bunun üzerinden yola çıkarak saçmalamaya devam etmişsin. Hayatta çok madara olursunuz daha bu kafayla, hoşuma gidiyor benimde sizin gibi kafada mantık sıkıntısı içinde çelişenlere cevap vermem.

Aman dikkat edin anne babanıza kardeşinize nokia 3210 falan alırken arka kapağını açıp pilin temas ettiği iletken metaller falan oksit yapmış mı pil şişmiş mi iyi bakın bunlara ne olur ne olmaz. Yaptığım ironileri kavrayabilecek kadar bir pratik iradenizde yokta neyse...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ZOTAC 9500GT
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.