Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Ak-47 Case Hardened MW ÖZEL PATTERN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi, AK-47 Case Hardened MW satıyorum. SSler burda;

http://i.hizliresim.com/g5WP3L.jpg
    http://i.hizliresim.com/YBNdXa.jpg
    http://i.hizliresim.com/BMAOpj.jpg

"Market fiyatının 10 lira üzeri eder.", "Market fiyatı.", "Heryerde %100 blue mag kaynıyor, market fiyatından teklif vereyim" gibi düşünceler, yorumlar istemiyorum arkadaşlar, kimse kimseyi salak yerine koymasın. Trade'den kâr kovalayan insanlar hiç yanaşmasın. Hoş kâr elde edilebilir lakin meraklısını bulmak sıkıntılı olabilir. Benim gibi case hardened "hastaları" için gayet mükemmel bir silah olduğunu düşünüyorum. Kafamda belirli bir fiyat var lakin tekliflerini görmek istiyorum. Teşekkürler.

23 key değerinde bıçakla takas edilmiştir. Konu kapanabilir, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Erener -- 23 Mayıs 2015; 0:08:59 >

• blue oranı cok iyi jarjör üst taraflara doğru sky blue gidiyor güzel skin iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Tony

blue oranı cok iyi jarjör üst taraflara doğru sky blue gidiyor güzel skin iyi satışlar

Teşekkürler
  • Market fiyatının 11 lira üzeri eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irie

Market fiyatının 11 lira üzeri eder

İşte espri dediğin böyle olmalı...
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar
  • Irie kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel görünüyor şöyle tam ortasında blue olmayan yerede bir cloud9 dreamhack holo yapıştıracaksın fena olur bu makine
  • İlk defa ch begendim harika, ne kadar ederi bunun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market fiyatı olarak 150-160 minimum.

Blue magazine %50-60 oranlarında + olarak pek fiyat farkı koymuyor, %90 üzerinde uçuk farklar oluşturuyor, hele ki bodyde de mavilikler varsa... Kaldı ki kendim de alırken 160 küsür liralık item verip aldım çok beğendiğim için. İlk mesajda söylediğim gibi, tradeden hızlı kâr elde etmek isteyenler için pek uygun skinler değil case hardenedlar(bıçaklar dışında). Ya kullanmak için alınır alınır ya da meraklısını bulana kadar sabrederim diyorsanız alınır. Şahsen ben kullanmak için aldım lakin benim gibi bi meraklısı çıkıp da güzel bi teklif verirse kabul edebilirim diye açtım konuyu. Diğer türlü asla takas etmeyi veya satmayı düşünmüyorum...
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    Bende ch kullaniyorum hocam, ciddiye almayin yorumu zaten kaldirdim. Ben ch de ustte seviyorum maviyi şahsen, magazine'de seven varsa alabilir tabiki. Hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst kısmında %80 üzeri mavi olanların fiyatı bunun da fiyatını katlıyor zaten Teşekkür ederim
  • Güncel...
  • Güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

quote:

Overpay yapmadan piyasanin ancak 1-2 key fazlasina satilir.

Blue mag cogu ak chde var zaten.Abarti bir maviligi yok zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

quote:

Hocam bilmiyorum, şu forumda herkes ölücülerden yakınır, çok bilenlerden yakınır, hep savunurum arkadaşlarıma olsun oyunlardan tanışıklığım olan insanlara olsun, şöyle yorumlar görünce insanın tepesi atıyor. Abartı bir maviliği yok ne demek allah rızası için güzel hocam, güzel kardeşim, güzel abim? Ufak bi nokta dışında komple mavi şarjörün ne demek abartı bi maviliği yok? Yeşilliği mi var? Pembeliği mi var? Bunca insan yanlış mı görüyor gözünü seveyim? Dün Awp asiimov ft+ neon rider fn teklif aldım, bu adam da mı renk körüydü, gözü görmüyordu? Valla nazik olabilmek için elimden geleni yapıyorum ama şöyle yorumlar gelince kendimi cidden zor tutuyorum... Teşekkürler yine de tavsiyen ve güzel bilgilendirmen için. Ben bütün forum ahalisini kazıklamaya çalışıyordum, sen olmasan az daha kakalıyordum birine 300 liraya. Tam zamanında yetiştin. Forum adına da ayriyetten teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bilmiyorum, şu forumda herkes ölücülerden yakınır, çok bilenlerden yakınır, hep savunurum arkadaşlarıma olsun oyunlardan tanışıklığım olan insanlara olsun, şöyle yorumlar görünce insanın tepesi atıyor. Abartı bir maviliği yok ne demek allah rızası için güzel hocam, güzel kardeşim, güzel abim? Ufak bi nokta dışında komple mavi şarjörün ne demek abartı bi maviliği yok? Yeşilliği mi var? Pembeliği mi var? Bunca insan yanlış mı görüyor gözünü seveyim? Dün Awp asiimov ft+ neon rider fn teklif aldım, bu adam da mı renk körüydü, gözü görmüyordu? Valla nazik olabilmek için elimden geleni yapıyorum ama şöyle yorumlar gelince kendimi cidden zor tutuyorum... Teşekkürler yine de tavsiyen ve güzel bilgilendirmen için. Ben bütün forum ahalisini kazıklamaya çalışıyordum, sen olmasan az daha kakalıyordum birine 300 liraya. Tam zamanında yetiştin. Forum adına da ayriyetten teşekkür ediyorum.

Awp asiimov ft+neon rider almissan iyi almissin zaten verene lafim yok ama vermediysen hata sende.

Lounge'u ac sana rahatlikla bulayim blue magli bir suru case hardened.Bu fn degil ki awp+neona vermiyorsun. Ki onun icin bile iyi bir teklif olur bence.30-35 key ve ustu istiyorsun anlasilan veren bulursan soyle bende satayim.Bak bende nazigim simdi senin olay pazardaki awp asiimov bslerin en kotu gorunuslularini 80 liraya koyup full ww gorunumlusunu 80 e koymak gibi birsey.En kotu gorunumlu bekler zor satilir ama seninkisi cok gecmeden satilir neden ayricaligi vardir.Sendeki malinda ayricaligi blue mag olmasi madem dedigin gibi cok para ediyor buyur sat meydan senin kimse karisamaz.Ama objektif yorum yapmaktada herkes ozgur.Baska arkadaslar da benim soyledigim gibi soyluyor zaten.Biz sana kotudur para etmez demiyoruz hem overpay yapmazsin satarken hem ustune biraz ekletirsin diyorum ki budur zaten ederi.o awp ft+neon vereni bana yonlendir sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder Akbas -- 22 Mayıs 2015; 20:42:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Awp asiimov ft+neon rider almissan iyi almissin zaten verene lafim yok ama vermediysen hata sende.

Lounge'u ac sana rahatlikla bulayim blue magli bir suru case hardened.Bu fn degil ki awp+neona vermiyorsun. Ki onun icin bile iyi bir teklif olur bence.30-35 key ve ustu istiyorsun anlasilan veren bulursan soyle bende satayim.Bak bende nazigim simdi senin olay pazardaki awp asiimov bslerin en kotu gorunuslularini 80 liraya koyup full ww gorunumlusunu 80 e koymak gibi birsey.En kotu gorunumlu bekler zor satilir ama seninkisi cok gecmeden satilir neden ayricaligi vardir.Sendeki malinda ayricaligi blue mag olmasi madem dedigin gibi cok para ediyor buyur sat meydan senin kimse karisamaz.Ama objektif yorum yapmaktada herkes ozgur.Baska arkadaslar da benim soyledigim gibi soyluyor zaten.Biz sana kotudur para etmez demiyoruz hem overpay yapmazsin satarken hem ustune biraz ekletirsin diyorum ki budur zaten ederi.o awp ft+neon vereni bana yonlendir sen.

Günümün 5 saati bilgisayar başında geçiyorsa 4 saatinde loungedayım, tereciye tere satmamalı arkadaşım. Evet dediğin gibi blue mag. yok değil, var, lakin ben ne kadar komple blue mag gördüysem 35+ key istiyorlar hoş ben de bu fiyata vericem diye bir şey ağzımdan kesinlikle çıkmadı. Benimki zaten %100 blue mag. değil, ufak bi boşluk var herkesin görebildiği üzere. Ve o 35 key isteyenlerin sattığı case hardenedlar şarjörleri full mavi olmasına karşı bodyde hemen hemen hiç mavi olmayan case hardenedlar. Ve böyle bi saçmalık yok arkadaşım. Awp asiimovla case hardenedı bir tutuyorsun. Case hardenedda önemli olan patterndır değil mi? Azıcık case hardeneddan veya patternlardan anlıyorsan şöyle cehalet dolu bir yorum yapamazdın zaten. Her neyse. Bu asiimov veya başka bi skin değil ki sadece conditiona göre değer biçesin. Kaldı ki lounge da bot gibi key karşılığı awp asiimov alıp satan adamlar bile güzel görünüşlü, lounge jargonuyla "ft look" awp asiimovlara 1 key fazla veriyorlar. Cidden ölücülüğün vs. de bir sınırı olmalı. Sana kalırsa dopplerların da fiyatları farketmemeli o halde? Her karambit doppler aynı fiyata satılmalı? Sapphire'miş başka bir şeymiş falanmış hiç önemi yok. Çok uyanıksınız yemin ediyorum :)

Ha dersin bu benim fikrim eyvallah derim ama kalkıp da bu öyledir şu şöyledir diye bilmiş bilmiş atıp tutarsan sinirlenirim doğal olarak. Herkes case hardened sevmek veya değeri neyse onu verip almak zorunda değil. Hoş değerini vermeden zaten güzel bi case hardened alamazsın bu kafayla case hardenedlara bayılsan ölsen bitsen bile... Keşke şu yorumlarındaki cümlelere "bence" veya "benim fikrimce" veya veya "bana kalırsa" diye başlasaydın da forumda bir daha "Onder Akbas" nickini görünce aklımda trollümsü bir şey canlanmasaydı. Neyse artık iş işten geçti. Tekrar teşekkür ediyorum engin bilgilerinle beni ve insanları aydınlattığın için...

• Bilmediğimden soruyorum.Bu case hardened ların hepsi mi inventory de böyle parlak oyun içinde sönük ve mat duruyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Bilmediğimden soruyorum.Bu case hardened ların hepsi mi inventory de böyle parlak oyun içinde sönük ve mat duruyor acaba?

Ch ss leri genelde full çözünürlükte alınır oyun içi olsun inspec olsun belki o yüzden olabilir :) ama inspec oyun içinden daha parlak çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plips06 -- 22 Mayıs 2015; 21:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.